Kendte31. marts 2021

Sharon Stone afslører: Jeg betalte Leonardo DiCaprios løn

Hun er en af verdens mest berømte skuespillerinder – og afsløringer og anekdoter vælter fortsat ud af hendes nylige selvbiografi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_91.png
 Foto: Mega

Er man til fortællinger om livet i spotlyset og hemmeligheder i filmkulisserne, så er 63-årige Sharon Stones erindringer ”The Beauty of Living Twice” et meget godt bud på en perfekt påskeferielæsning.

Der er i hvert fald Hollywood-afsløringer nok at komme efter.

Blandt andet husker Stone tilbage på 1995, hvor hun både medvirkede i og co-producerede westernfilmen ”The Quick And The Dead” med den dengang kun 21-årige Leonardo DiCaprio som medspiller på lærredet.

Og her kommer hun ind på, hvad der skulle til for at overtale resten af produktionen til at caste det unge stjernefrø i rollen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/megaemsdquanec004_782631.jpg
 Foto: MEGA

Leonardo DiCaprio var kun 21, da han spillede Fee "The Kid" Herod. Hans honorar kom fra medspilleren Sharon Stone (Foto: Mega)

- Denne dreng ved navn Leonardo DiCaprio var den eneste, som nailede sin audition. Efter min mening var han den eneste, som kunne græde, mens han bønfaldt sin far på dødslejet om at elske ham, skriver hun, og afslører videre, at der skulle en del til at overbevise filmselskabet TriStar om at hyre DiCaprio.

- Hvorfor en ukendt, Sharon? Hvorfor skal du altid skyde dig selv i foden, havde de ifølge den 63-årige prisvindende filmstjerne tøvende spurgt.

- Selskabet sagde, at hvis jeg virkelig gerne ville have lige netop ham, så måtte jeg betale ham af min egen løn, siger hun, før hun slår fast:

- Så det gjorde jeg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/megaemsdquanec012_437460.jpg
 Foto: MEGA

Sharon Stone spiller Ellen i filmen "The Quick And The Dead", som hun desuden var med til at producere. (Foto: Mega)

”The Quick And The Dead” fik premiere to år før Leonardo DiCaprios store gennembrud i storfilmen “Titanic”.

”Basic Instinct”-skuespillerinden afslører desuden i sin bog, at hun i 2000 blev gevaldigt overrasket, da hun fjernede sine bandager efter en brystforstørrende operation.

- Jeg kunne se, at jeg var en hel skål større, end hvad vi havde aftalt, det var den størrelse, som lægen inden havde sagt ”passede bedre til størrelsen på mine hofter”, fortæller hun i selvbiografien.

Sponsoreret indhold