Kendte6. februar 2020

Sharin Foo efter skilsmisse: Rejste fra datteren

The Raveonettes-musikeren fortæller, at hun efter sin skilsmisse lod sin 11-årige datter blive hos hendes far i USA
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sharin_foo.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

I 2015 blev Sharin Foo skilt fra sin amerikanske mand Greg, og dermed måtte det tidligere par finde ud af, hvordan de skulle indrette deres hverdag med datteren Molly, der nu er 11 år gammel.

Der var bare den ekstra udfordring, at Greg boede i Los Angeles, mens Sharin Foo savnede København, og i det seneste nummer af ALT for damerne åbner musikeren op om, hvorfor hun endte med at lade datteren bo med sin far i USA.

- Først og fremmest har vi været opmærksomme på, hvordan Molly trives bedst i det. Det kender alle skilsmissefamilier. Vi har været igennem al mulig efterterapi og mediation for at få professionel hjælp til, hvordan man skaber den allerbedste struktur for barnet, fortæller Sharin Foo i et stort interview i denne uges ALT for damerne.

Sharin Foo fortæller, at selvom datteren nu har base i L.A. med sin far, så er det ikke lig med, at hun ikke ser sin datter, for parret deler Molly halvt-halvt - dog med en "anderledes tidsstruktur":

- Der er længere perioder, hvor vi ikke er sammen, og længere perioder, hvor vi er sammen hele tiden. Vi rådførte os meget med nogle professionelle familieterapeuter i både USA og Danmark, og vi er blevet understøttet i, at med den alder, hun har nu, vil det være okay, forklarer Foo.

Selvom Sharin Foo og hendes eksmand har lagt mange tanker i deres deleordning, oplever hun at blive mødt med forundring, når hun fortæller, at datteren bor med sin far i USA.

- Det må ikke blive en sensationshistorie, det er meget vigtigt for mig. For der er ikke nogen sensation i det. Det er en meget gennemtænkt beslutning. Det er interessant, hvordan folk umiddelbart reagerer, og det handler meget om køn. Jeg tror, at reaktionen havde været meget anderledes, hvis jeg havde været en mand, lyder det tankevækkende fra Foo i denne uges ALT for damerne.

Sponsoreret indhold