Kendte 8. oktober 2021

Shannen Doherty deler ærlige billeder fra sin kamp mod kræft

”Beverly Hills 90210”-stjernen Shannen Doherty har delt en række yderst ærlige billeder fra sit kræftforløb og skriver i samme ombæring, at hun håber, at ”alle kan finde humor i det umulige”
Foto: Instagram/Shannen Doherty

De seneste år har været særdeles hårde for “Beverly Hills”-stjernen Shannen Doherty.

Sidste år afslørede den 50-årige skuespiller, at hendes brystkræft var vendt tilbage – denne gang med fornyet kraft.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Skuespilleren fik første gang konstateret kræft i 2015 - to år senere fik hun at vide, at hun var kræftfri. Desværre kun for en kort periode. Foto: MEGA

Kræften har nu spredt sig til flere steder i hendes krop, og Shannen Doherty må derfor igen gennemgå pinefulde behandlinger for at få bremset kræften.

Nu deler hun så en række ærlige fotos fra sin kamp mod kræft.

Det sker på hendes Instagram-profil, hvor hun med egne ord deler billeder fra ”min egen personlige rejse fra min første diagnose til min anden”.

”Er det hele smukt? NEJ men det er ærligt, og mit håb ved at dele dette er, at vi alle bliver mere oplyste og mere bevidste om, hvordan kræft ser ud. Jeg håber, at jeg kan opfordre folk til at få foretaget mammografier, at blive undersøgt jævnligt, at trodse frygten og stå ansigt til ansigt med hvad, der end måtte være foran dem”, skriver en ærlig Shannen Doherty.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespilleren har blandt andet delt et billede, hvor hun har næseblod – en hyppig bivirkning ved hendes kemobehandling, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Som følge af behandlingen mistede Shannen Doherty også håret. Foto: MEGA

I et andet billede ligger hun træt i sengen. At være udmattet og lide af ekstrem træthed er således en anden bivirkning.  

På det billede er hun iført en Cookie Monster-pyjamas – en gav hun havde fået af en veninde.

“Blev jeg faktisk i bedre humør af den? Ja! Lol. Jeg så åndssvag ud, og i den åndsvaghed var jeg i stand til at grine af mig selv. At finde humoren frem hjalp mig igennem det, der virkede umuligt. Jeg håber, at vi alle kan finde humor i det umulige”, skriver hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Stjernen blev især kendt i 1990'erne i rollen som Brenda Walsh i "Beverly Hills 902110". Foto: MEGA

“Beverly Hills 90210”-stjernen fik første gang konstateret kræft I 2015. Efter operation og kemoterapi blev hun i 2017 erklæret rask.

Sidste år vendte kræften dog tilbage.

Den er nu fremskreden og i såkaldt stadie fire.

Sponsoreret indhold