Kendte24. april 2020

Shakira overrasker: Består universitetsfag under lockdown

Det er lykkes den stolte popstjerne at bestå sit filosofi-fag efter børnene var lagt i seng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shakira_1.jpg
 Foto: MEGA

Den colombianske verdensstjerne Shakira fik som mange andre musikere ryddet kalenderen efter hele verden blev ramt af corona.

Men når man nu ikke kan stå i studiet eller til stadionkoncerter rundt omkring i verden, så kan man jo passende bruge den ekstra tid på at få færdiggjort projekter, blive klogere - eller som den 43-årige "Hips Don't Lie"-hitmager; tage sig et universitetskursus.

Shakira kunne afsløre på Twitter, at hun netop har færdiggjort og bestået et kursus i oltidens filosofi.

"Jeg har lige bestået mit 4-ugers kursus i filosofi i oldtiden ved universitetet i Pennsylvania. Jeg ved det, mine hobbyer er ikke så praktiske, men det tog mig mange timer, efter børnene var langt i seng," skriver hun under billedet, hvor hun stolt fremviser certifikatet fra universitetet.

Artiklen fortsætter under opslaget

Herfter afslører Shakira tilsyneladende hvilket emne, hun har lagt særlig vægt på i kurset.

"Tak til Platon og hans forgængere for al den 'sjov' vi har haft de seneste måneder," skriver hun, og referer til en af oldfilosofiens helt store tænkere Platon, der ustandseligt kritisere eller tilslutter sig filosofferne, der kom før ham.

Det er kun to måneder siden, Shakira stod på en af verdens største scener til halftimeshowet under Super Bowl. Siden har verden hurtigt ændret sig, og Shakira har ved siden af sine online-studier opdraget sine børn Sascha på fem og Milan på syv år.

Sponsoreret indhold