Kendte23. december 2023

Shailene Woodley sender kæk besked til sine ekskærester

Er den skarpe kommentar mon rettet mod Woodleys eksforlovede Aaron Rodgers?
Shailene Woodley pakker ikke tingene ind.
Shailene Woodley pakker ikke tingene ind.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Efter brudt forlovelse: Overvejer Shailene Woodley at gå tilbage til Aaron Rodgers?

Den 32-årige skuespiller Shailene Woodley har været kærester med en lang række kendisser, der både inkluderer NFL-spilleren Aaron Rodgers, rugbyspilleren Ben Volavola og musikeren Nahko Bear.

Så da hun for nylig blev interviewet af den britiske udgave af modemagasinet Vogue, kunne den kække "Divergent"-stjerne ikke lade være med sende et lille stik i retning af sine ekskærester.

Hun skal nemlig vise Vogues læsere, hvad der gemmer sig i hendes håndtaske - som man jo gør hos Vogue.

Her gemmer der sig alt fra hårelastikker til kaffe og tape. Men der gemmer også en af årets julegaver, som hun allerede har fået af en ven.

En lille stikpille til Aaron Rodgers måske?
En lille stikpille til Aaron Rodgers måske?
 Foto: YouTube/BritishVogue

- Det er en kuponbog fra en af mine venner. Det er en slags værdibeviser, som du kan give til folk, når du ønsker noget, lyder forklaringen fra "Big Little Lies"-skuespilleren.

- Den her er min favorit: En der afslutter et skænderi og aldrig må blive mindet om skænderiet igen, siger hun og tilføjer:

- Til alle min eks'er.

Shailene Woodly har tidligere været forlovet med Aaron Rodgers, men i 2022 gik kendisparret fra hinanden.

– De havde klart deres forskelligheder, og i sidste ende så fungerede deres forhold bare ikke. De troede begge, de var et godt match, men som de lærte hinanden bedre at kende gik det op for dem begge, at både deres karrierer, værdier og politiske holdninger ikke gik hånd i hånd, lød det kort tid efter bruddet ifølge insider til US Weekly

Shailene Woodley kan snart opleves i det længe ventede drama "Ferrari", hvor hun spiller sammen med "Star Wars"-stjernen Adam Driver.

Sponsoreret indhold