Kendte2. juli 2020

"Sex and the city"-stjerne ugenkendelig

Jason Lewis, der spillede Jerry "Smith" Jerrod i "Sex and the city", ser markant anderledes ud i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/starmax052902.jpg
 Foto: Mega

Det er nok de færreste, der ligner sig selv for 20 år siden, og her er stjernerne fra "Sex and the city" ingen undtagelse.

Men især den nu 49-årige Jason Lewis, der spillede karakteren Jerry ”Smith” Jerrod, har ændret sit udseende markant.

Det skriver Dailymail.

Det stod klart, da han gæstede det australske tv-program ”The Morning Show”, hvor han talte om, hvorfor ”Sex and the city” stadig er populært så mange år senere.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jason_lewis.png
 Foto: Screendump

Sådan ser Jason Lewis ud i dag. Foto: Screendump

”Jeg tror, at det allerede begynder med titlen ”Sex”. Al godt forfatterskab udspringer af noget, som vi alle oplever, og det sørgede de for at ramme, mens de holdt stemning sjov, underholdende og sensationel.”

under radaren

Det største skift ligger nok i valget af skæg, hvor den nuværende Jason Lewis er gået væk fra de glatbarberede kinder. Samtidig har hovedet på hovedet også fået en omgang.

Siden Jason Lewis spillede med i ”Sex and the city”, er det ikke blevet til de helt store roller – det er måske også derfor, at han har kunnet overraske med det nye look.

Han har spillet med i tv-dramet ”Midnight Texas” og filmene ”Seeds of Yesterday” og ”If there be norms”.

Der blev lavet i alt seks sæsoner af ”Sex and the city”, som kørte fra 1998 til 2004. Megasuccesen kom også på det store lærred, hvor det blev til to film. Der var en tredje i støbeskeen, som dog blev droppet.

Sponsoreret indhold