Kendte16. april 2021

"Sex and the City"-stjerne afslører: Jeg er med i den nye serie

Når den nye version af "Sex and the City"-serien vender tilbage, bliver det med gensyn med en helt særlig karakter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere på året kunne fans af "Sex and the City" glæde sig over den store nyhed om, at den populære HBO-serie vender tilbage.

Denne gang bliver det dog under en ny titel. Serien kommer nemlig til at hedde "And Just Like That...", og titlen er ikke det eneste, der bliver anderledes.

Kun tre af seriens faste fire hovedrolleindehavere, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis, vender tilbage til serien, mens Kim Cattrall, der er kendt for sin rolle som Samantha Jones, har valgt at sige pænt nej tak.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/john-corbett-reveals-hes-coming-back-for-a-few-episodes-of-satc-reboot.jpeg
 Foto: New Line Cinema/Hbo/Village Roadshow

John Corbett som Aidan Shaw og Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw i filmen "Sex and the City 2". (Foto: New Line Cinema/Hbo/Village Roadshow)

Skuespilleren Chris North, der nok af de fleste er bedst kendt som Mr. Big, vender heller ikke tilbage til serien. Det gør til gengæld den gode, gamle Aiden Shaw, spillet af skuespilleren John Corbett.

Den 59-årige skuespiller har afsløret, at hans karakter dukker i ikke blot ét, men adskillige afsnit af den kommende serie.

Det skriver Page Six.

- Jeg kommer til at være med i serien. Jeg tror, jeg skal være med i flere afsnit. Jeg er vild med alle de mennesker, de har været meget søde ved mig, lyder det fra John Corbett.

Corbetts karakter Aidan medvirkede i 22 afsnit af den originale HBO-serie, der løb fra 1998 til 2004. Karakteren var løbende kærester med Carrie, der endte med at vælge den legendariske Mr. Big til fordel for stakkels Aidan.

I 2017 kunne Corbett dog afsløre, at han altid synes, det gav god mening, at Carrie og Mr. Big endte sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megam23509_77682.jpg
 Foto: MEGA

Kim Cattrall (tv.) har som den eneste valgt at sige pænt nej tak til at medvirke i den kommende "Sex and the City"-serie. (Foto: MEGA)

- Jeg har altid vidst, hvordan serien ville slutte. Det gav mening for mig, fordi New York er seriens femte karakter. Carrie blev nødt til at ende sammen med New York. Mr. Big er New York.

Hvad der kommer til at ske i den kommende serie, er der ikke mange, der ved endnu. Til gengæld er det tidligere på året kommet frem, at de tre kvindelige hovedrolleindehavere kommer til at score intet mindre end 6 mio. kr. pr. afsnit, når optagelserne går i gang.

Sponsoreret indhold