Kendte14. maj 2021

Seth Rogen skulle møde Beyoncé: Blev ydmyget

Komikeren troede, det skulle blive en helt særlig dag, men hans forsøg på at møde Beyoncé resulterede i noget af en ydmygelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/seth-rogan-beyonce.png
 Foto: MEGA

Seth Rogen er ganske enkelt bare Beyoncé-fan ligesom alle de andre, og derfor gjorde den amerikanske komiker og skuespiller et ihærdigt forsøg på at komme så tæt på sit idol, som han overhovedet kunne.

Helt godt gik det dog ikke for den 39-årige skuespiller, da han spottede megastjernen til et amerikansk prisshow.

- Jeg så Beyoncé til Grammy-uddelingen sammen Gwyneth Paltrow, og de var sammen, fortæller Seth Rogen til E! News.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega408112_077.jpg
 Foto: MEGA

Det gik ikke helt som forventet, da Seth Rogen forsøgte at møde Beyoncé til Grammy-uddelingen. (Foto: MEGA)

- Jeg styrtede bare derover. Mit instikt overtog.

Men sådan kan man altså ikke bare gøre - heller ikke hvis du er et nogenlunde kendt Hollywoodnavn i forvejen, for Beyoncés enorme sikkerhedsvagter fik sat en stopper for Rogens planer.

- Jeg blev slået så hårdt af hendes sikkerhedsvagt, at jeg spildte en drink. Jeg fik, hvad jeg fortjente. Jeg blev ydmyget, og jeg fik ikke lov til at møde Beyoncé.

Episoden fik spoleret Rogens jakkesæt, og da han senere på aftenen gik på scenen for at præsentere en pris, måtte han på helt akavet vis forsøge at skjule drinkspletterne på sine ærmer.

Rogen kommer med historien, som en del af sin spritnye bog, "Year Book", der handler om hans eget liv i Hollywood. Et liv, der indtil videre har varet to årtier.

Sponsoreret indhold