Kendte12. maj 2019

Sender rørende tak efter gribende farvel

Familien Holch Povlsen indrykker rørende tak i Aarhus Stiftstidende, efter parret har mistet deres tre børn

Aarhus Domkirke dannede sidste lørdag triste rammer om begravelsen af de danske ofre for terrorangrebet i Sri Lanka.

Familien Holch Povlsen har nu indrykket en rørende tak i Aarhus Stiftstidende, hvor de sender deres kondolencer til de andre familier, der også mistede deres kære under angrebet.

"Vore tanker og kondolencer går ligeså til de mange andre familier, der også har mistet deres kære under de tragiske begivenheder i Sri Lanka," skriver parret i teksten.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/screen_shot_2019-05-12_at_06.38.01.png

Foto: Martin Høien

Familien mistede tre børn under angrebet.

Alma, Agnes og Alfred blev begravet lørdag i Aarhus Domkirke.

Parret har deres datter Astrid tilbage.

"Vi er taknemmelige for vores elskede datter Astrid, og vi vil sammen ære Alma, Agnes og Alfreds minde. De vil for altid være i vore hjerter," lyder det til sidst i den rørende tekst.

Læs hele teksten nedenunder:

TAK

Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for den hjertevarme, omsorg og støtte, vi har modtaget efter tabet af vores tre elskede børn, Alma, Agnes og Alfred.

Vi er dybt bevægede over de mange betænksomme og kærlige kondolencer, hjertelige tanker, blomster, tegninger og omsorgsfulde hilsner, der er blevet sendt til os fra nær og fjern. Det rører os dybt og giver os en styrke, der vil hjælpe os fremover.

Hjertelig tak til alle de dejlige mennesker, der mødte op i lørdags og støttede os ved begravelsen i Aarhus Domkirke. En afsked der blev både smuk og højtidelig.

Vore tanker og kondolencer går ligeså til de mange andre familier, der også har mistet deres kære under de tragiske begivenheder i Sri Lanka.

Vi er taknemmelige for vores elskede datter Astrid, og vi vil sammen ære Alma, Agnes og Alfreds minde. De vil for altid være i vore hjerter.

Med kærlige hilsener
Anne & Anders

Sponsoreret indhold