Kendte21. marts 2022

”Selling Sunset”-boss Jason Oppenheim røvet på parkeringsplads

Ejendomsmæglerbossen blev i slutningen af sidste uge udsat for en voldsom hændelse nær ”Selling Sunset”-kontoret i Los Angeles
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Netflix-stjernen og ejendomsmægleren Jason Oppenheim, 44, blev torsdag stoppet af en bevæbnet mand, efter at han havde parkeret sin bil nær ”Selling Sunset”-kontoret i Los Angeles.

Her skulle manden, der truede Oppenheim med en pistol, have bedt om hans pung og ur.

Det fortæller ejendomsmæglerbossen til TMZ, mens det lokale politi siden bekræftede hændelsen overfor E!News.

– Jeg er virkelig bekymret for vores alles sikkerhed. Kriminalitet og røverier er virkelig blevet en seriøs bekymring for os alle, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jason_oppenheim.jpg
 Foto: MEGA

Jason Oppenheim blev for nylig truet på livet. Foto: MEGA

Den ubehagelige oplevelse har fået Jason og hans bror, Brett Oppenheim til at tage et stort skridt for at passe på sig selv og deres ansatte, der alle skildres i Netflix realityserien ”Selling Sunset”.

– Flere af os – herunder min bror og jeg – føler et behov for selv at bevæbne os, mens vi også ønsker at øge sikkerheden på kontoret, fortæller han og forklarer, at han og broderen desuden har bedt deres ansatte om at bære færre smykker og ure, så de vil være mindre udsatte for røveri.

Ikke første gang

Men trods de nye sikkerhedsforanstaltninger for ejendomsmæglerbrødrene og deres realitystjerne-ansatte. Så gik det for nylig galt for den 33-årige Christine Quinn, der er en del af firmaet og Netflix-serien.

Quinn kunne dele med sine knap 3 millioner følgere på Instagram fortælle, hvordan hun og hendes ægtemand, Christian Richard blev vækket midt om natten af sære lyde.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega831130_012.jpg
 Foto: MEGA

Christine Quinns hjem blev for nylig forsøgt røvet. Foto: MEGA

Kort tid efter gik det op for parret, at der var tale om to bevæbnede mænd, der forsøgte at brynde i hjemmet gennem et vindue.

– Vi gik ind på vores søns værelse, hvor vi låste døren med det samme, og politiet kom inden for kort tid. De formåede heldigvis ikke at bryde ind i huset, fordi alle vores vinduer er ekstra stærke, altså vi tager virkelig forbehold for sådan noget, men det betød så også heldigvis, at de endte med at forlade ejendommen, fortalte hun efterfølgende om episoden.

Det røveri som Jason Oppenheim for nylig blev udsat for, efterforskes forsat af politiet i forbindelse med jagten på den skyldige.

Sponsoreret indhold