Selena Gomez viser operationsar frem

Foto: MEGA

Selena Gomez har genvundet en ordentlig pose selvtillid og viser nu sit operationsar frem. Et ar, hun fik, efter hun i 2017 fik en livsreddende nyretransplantation. 

Den 28-årige sangerinde viser det store ar frem på sin Instagram-profil, hvor hun har intet mindre end 193 millioner følgere. 

- Da jeg fik min nyretransplantation, kan jeg huske, at det var meget svært i starten at vise mit ar. Jeg ville ikke have, at det skulle være med på billeder, så jeg tog ting på for at skule det, skriver sangerinden til opslaget.

- Nu føler jeg mig mere end nogensinde selvsikker nok med, hvem jeg er, og hvad jeg gik igennem... Og jeg er stolt af det, tilføjer hun. 

Veninde donerede en nyre

Det var Selena Gomez-veninde Francia Raisa, der trådte til, da "Kill 'Em With Kindness"-sangerinden indså, at hun var så syg, at hun skulle bruge et nyt organ. 

- Mine nyrer var bare færdige. Det var det, og jeg ville ikke spørge en eneste person i mit liv, lyder det fra Gomez i et interview med Today Show. 

- Rasia meldte sig frivilligt og gjorde det. Jeg tænker, at jeg kom til at punkt, hvor det virkelig handlede om liv eller død. 

For veninden var det dog ikke nogen svær beslutning at lægge sig på operationsbordet for Selenas skyld. 

- Jeg er meget taknemmelig for muligheden, siger Francia Raisa til ET om operationen. 

Se Selena Gomez' operationsar: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close