Kendte25. juni 2022

Selena Gomez skammede sig over sexet albumcover

I 2015 udgav Selena Gomez et album, hvor hun var helt nøgen på forsiden
Selena Gomez
Selena Gomez skammede sig over et sexet albumcover fra 2015, hvor hun var nøgen.
 Foto: MEGA

Ikke alle valg som popsanger og skuespiller Selene Gomez har taget gennem tiden, har hun været tilfreds med.

Det afslører hun i The Hollywood Reporters “Roundtable” på YouTube, hvor flere store stjerner også deltager i samtalen.

Her blev den 29-årige stjerne spurgt ind til, hvordan hun har afvist det billede, som industrien har forsøgt at skabe – blandt andet ved at seksualisere hende.

– Jeg lavede faktisk en forside til et album, og jeg skammede mig meget efter. Jeg var nødt til at arbejde gennem de følelser, fordi det gik op for mig, at de var bundet til noget dybere, og det var et valg, jeg ikke nødvendigvis var glad for, siger hun, og fortsætter:

– Men jeg synes, at jeg i det mindste gjorde mit bedste. Jeg forsøgte at være mig selv, og jeg er ikke en særlig seksuel person. Nogle gange kan jeg godt lide at føle mig sexet, men det betyder ikke, at det er for andre, jeg gør det.

Det er forsiden til albummet "Revival", der indeholder hits som "Good for You", "Hands To Myself" og "Kill Em With Kindness", som sangerinden har haft det svært med.

Selena Gomez, der er aktuel i Hulu-serien “Only Murders In The Building”, blev også spurgt ind til, hvordan hendes tid i den berømte Mickey Mouse Club, som også har gjort Justin Timberlake, Britney Spears og Christina Aguilera til superstjerner, har haft indflydelse på det, hun gør i dag.

– Jeg synes, jeg har gjort et ret godt stykke arbejde med at fjerne mig selv fra det, for jeg er ret ærlig om mine fejl, siger Selena Gomez.

– Men jeg tog kontrol over fortællingen om mit liv, da jeg blev ældre, fordi da jeg voksede op, havde jeg ikke et valg.

– Nu forstår jeg, at der er visse grænser, som jeg er nødt til at sætte for mig selv, og jeg respekterer og beundrer så mange mennesker, men jeg er nødt til at gøre, hvad der er bedst for mig selv.

Sponsoreret indhold