Kendte 3. februar

Selena Gomez mindes sit værste øjeblik: Ville flygte fra stedet

Den 29-årige skuespillerinde og sangerinde så frem til at træde ud på den røde løber, da hun i 2018 var inviteret med til Met Gala. Men efterfølgende fortrød hun grufuldt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et nyt interview med Glamour mindes den i dag 29-årige ”Only Murders in The Building”-skuespillerinden en af sine absolut værste, og dog mest mindeværdige, oplevelser fra den røde løber.

Glæden var ellers ikke til at tage fejl af, da hun tilbage i 2018 var blevet inviteret med til at betræde den prestigefyldte løber til the Met Gala, og tankerne om looket var store.

Det var hendes aften til at skinne på den røde løber – hvorfor både tøjet og makeuppen skulle spille bedre end nogensinde.

Det endte dog med at have den betydning, at sidstnævnte i dag er noget af det, hun væmmes mest ved.

– Mens jeg var ved at gøre mig klar til Met Gala’en besluttede vi at smøre mig ind med noget selvbruner, og det så virkelig smukt ud, fortæller hun og fortsætter:

– Men som aftenen gik, blev det mørkere og mørkere, lyder det videre fra hende.

Men der var desværre ikke meget at gøre ved, at hudtonen pludseligt blev et par toner mørkere end, hvad hun selv og hendes team havde forventet.

Ud på løberen skulle hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Trods en ellers god oplevelse, så kan Selena Gomez fortsat ikke komme sig over sit lettere orange look til Met Gala i 2018. Foto: Ritzau Scanpix

– Da jeg efterfølgende sad ned og så et billede af mig selv. Det så jo fuldstændig orange ud, og her er jeg ved det her prestigefyldte event. Min første tanke var bare; ”Jeg er nødt til at komme væk herfra!”

I dag er øjeblikket stadig på toppen af Gomez’ liste over hændelser, hun nok helst så, hun kunne ændre.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Selena Gomez er nok glad for, at hun har flere heldige, end uheldige episoder fra den røde løber. Foto: MEGA

Tilbage i september 2021 fortalte hun i et interview med Vogue, at hun frygtede, hun ”ville blive spist levende” over, hvor orange hun så ud.

Sponsoreret indhold