Kendte3. januar 2024

Selena Gomez lufter vilde overvejelser: Næste album bliver det sidste

Skuespiller og sanger Selena Gomez ønsker fremover kun at fokusere på én ting, afslører hun i et nyt interview
Selena Gomez
Selena Gomez kommer ikke til at synge professionelt resten af sit liv afslører hun.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Først spillede hun skuespil, så ville Disney have hende til at synge titelmelodien på hendes egen tv-serie, og så stod Selena Gomez i en ung alder pludselig med både en skuespil- og en sangkarriere.

"Only Murders in The Building"-skuespilleren føler sig dog nødsaget til nu at lægge én af tingene på hylden.

- Disney er, kan man trygt sige, en maskine og på en måde kræver det, at jeg ved, hvordan man synger, så jeg kunne synge temasangen. De ved, hvordan man pakker nogen ind og gør det til en form for tredobbelt trussel, har hun sagt i podcasten "SmartLess" med Jason Bateman, Sean Hayes og Will Arnett.

Men i Selena Gomez' voksne liv har hun haft tid til at reflektere over tiden som travl Disney-stjerne, hvor hun havde hovedrollen i serien "Wizards of Waverly Place", og nu har hun besluttet, at det er for hårdt at satse på både skuespil- og sangkarriere.

castet på Disney-serien "Wizards of Waverly Place"
Selena Gomez sammen med restan af castet i Disney-serien "Wizards of Waverly Place. Nummer to fra venstre: Jake T. Austin, Maria Canals-Barrera, Selena Gomez, og David Henrie i baggrunden til højre under the Creative Arts Emmy Awards i 2009.
 Foto: Matt Sayles/AP/Ritzau Scanpix

- Jeg begyndte at have det meget sjovt med musik, og så var det virkelig sjovt at turnere. Men jeg lavede mit tv-program på samme tid, og jeg syntes bare, det var rigtig sjovt, så jeg blev bare ved, men jo ældre jeg bliver, jo mere er jeg blevet... vil jeg gerne finde noget, jeg kan nøjes med.

Selena Gomez afslører, at det er skuespilkarrieren hun helst satser på, men hun er ikke helt færdig med musikken.

- Jeg føler, at jeg har et album mere i mig, men jeg ville nok vælge skuespil.

Sponsoreret indhold