Seerne raser: Snyd i Go' Morgen Danmark

Foto: Thomas Laursen

Søndag betyder for de fleste afslapning på sofaen med TV'et tændt hele dagen. Mange starter formentlig deres dag med Go' Morgen Danmark på TV2.

Her sagde værterne Puk Elgård og Steen Langeberg i dag godmorgen til danskerne, som de har gjort så mange gange før. Men et stykke inde i programmet gik det galt.

Hver søndag har Go' Morgen Danmark et indslag, hvor de flere gange i programmet giver ledetråde til, hvem denne uges søndagsgæst er. På morgenshowets Facebook-side kan seerne så gætte med undervejs.

Ud af de mange gæt bliver der så udtrukket en vinder, som gættede rigtigt. Vedkommende vinder så en kaffekop, kaffe og en hilsen fra de to værter og søndagsgæsten.

Artiklen fortsætter under billedet...

Steen Langeberg er sammen med Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark (Foto: Thomas Laursen)

Og den konkurrence har altså fået folk til tasterne, og det er ikke kun for at deltage. Flere seere beskylder nemlig Go' Morgen Danmark for at snyde.

I Facebook-opslaget står der, at konkurrencen slutter klokken 8.44, hvor den hemmelige søndagsgæst afsløres. Men gæsten blev afsløret allerede klokken 8.34, så flere folk ikke nåede at gætte. Og det har gjort folk sure.

- Hold da op hvor i snyder, Go’ Morgen og Go’ Aften. I skriver, at i lukker for svar 8.44, men i afslører gæsten klokken 8.34. Der er ikke okay, skriver seeren Carsten blandt andet.

Se hele konkurrencen her:

Artiklen fortsætter under opslaget...

Carsten er ikke den eneste, som er træt af, at søndagsgæsten blev afsløret ti minutter for tidligt. Den hemmelige gæst var iøvrigt radioværten Sara Bro.

- Konkurrencen lukker klokken 8.44, når den hemmelige gæst afsløres. Hmm, dette blev vist ikke overholdt i dag. Klokken var 8.34. Det er ikke god stil, skriver TV2-seeren Charlotte.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close