Kendte3. maj 2024

Seebach sælger strandvejsvillaen

Nicolai Seebach har fortsat udsigt til milliongevinst, selv om han har skåret en halv million kroner af prisen på huset i Vedbæk
Nicolai Seebach - her med lillebror Rasmus mens forholdet var varmt - sælger huset, som han købte i 2022.
Nicolai Seebach - her med lillebror Rasmus mens forholdet endnu var varmt - sælger huset, som han købte i 2022.
 Foto: Thomas Laursen

Nok er en Vedbæk-villa med udsigt til Øresund attraktiv, men der er grænser for, hvor meget folk vil betale.

Nu tager musikmageren Nicolai Seebach konsekvensen og skærer 500.000 kroner af prisen på den 254 kvadratmeter store bolig, som han for bare to år siden købte for 27 millioner kroner.

Nicolai Seebachs villa som den så ud, inden genboen opførte et gigantpalæ, der nu blokerer for en del af Øresundsudsigten.
Nicolai Seebachs villa som den så ud, inden genboen opførte et gigantpalæ, der nu blokerer for en del af Øresundsudsigten.
 Foto: Jesper Sunesen

46-årige Nicolai Seebach, som på grund af uoverensstemmelser med sin lillebror Rasmus, befinder sig i et musikalsk dødvande, har sat prisen ned fra 35 til 34,5 millioner kroner.

Efter prisjusteringen og omkostninger til renovering kan Seebach formentlig stadig se frem til en fortjeneste i størrelsesordenen fire-fem millioner kroner.

Ejendommen har siden december været pillet af markedet, men nu slås der igen løs på salgstrommerne i et forsøg på at tiltrække en køber, der er i stand til at betale kassen for et kig ud over Øresund.

Se mæglerens omtale af Seebachs villa her.

Sponsoreret indhold