Kendte 28. november 2019

Seebach om at blive far:- Det er skide hårdt

I januar 2017 blev Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus forældre til en lille søn. Nu sætter popsangeren ord på sit nye liv i et stort interview med ALT for damerne
(Foto: Aller Media)

Han har vundet massevis af priser, han har turneret landet rundt – og han har solgt hundredtusindvis af plader.

Alligevel er Rasmus Seebach ikke i tvivl om, hvad der har været det største: At blive far.

I januar 2017 nedkom hans kæreste Julie Teglhus, 26, med sønnen Holger, og nu sætter popsangeren så ord på sit nye liv.

Det sker i et stort interview med ALT for damerne.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Thomas Laursen)

Rasmus Seebach med kæresten Julie og sønnen Holger. Foto: Thomas Laursen

- Jeg synes ikke, det handler om, at man ændrer sig den dag, man står med det lille barn, der lige er kommet ud. Det er ikke noget, som sker i DET sekund.

- Det sker gradvist, når det her barn får mere og mere behov for, at du er nærværende. Pludselig er der bare en, som forventer mere af dig, fortæller 39-årige Seebach i interviewet, inden han slår fast, at rollen som far ikke kun er en dans på roser:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det ville være nemt at sige, at det er en dans på roser, det er det slet ikke. Det er skide hårdt. Det er hårdt for forholdet, og det er hårdt for en selv. Selvom man troede, at man var klar, opdager man, at der er noget her, som er større end en selv.

- Jeg synes, det er en proces, det her med at anerkende, at man må gemme sig selv lidt væk. Man må sige til sig selv, at man ikke er så vigtig længere. Og det handler om en anden nu. Det er pissesundt, fordi man i lidt for mange år har været lidt for glad for sig selv, fortæller Rasmus Seebach i det store interview med ALT for damerne.

I interviewet fortæller musikeren også, at han gerne ser, at Holger bliver storebror en dag. Men han tilføjer på samme tid, at parret ikke har travlt.

- Jeg har været så heldig, at min kæreste er en ung en af slagsen, så vi stresser ikke over det på nogen måder, fortæller Seebach.

 

Sponsoreret indhold