Kendte9. december 2020

Sebastian Jessen ramt af corona

-Så fik corona sgu også fat i mig, lyder det fra den tydelig hæse stjerneskuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200908_jsu1625.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Den 34-årige skuespiller Sebastian Jessen er blevet ramt af corona. En situation, som han på sin Instagram kalder både ”virkelig ærgerlig og mega upraktisk”.

Den danske filmstjerne er derfor gået i isolation i sit sommerhus, hvor han skal være alene, indtil han har gået 48 timer uden symptomer.

Synd for kone og børn

Jessen er derfor samtidig afskåret fra at se sine to sønner, som han har med hustruen Karin.

- Så går man lige her og tror, at man er all safe, og har klaret sig igennem de her ni måneder, og så lige inden vaccinen kommer, BANG! så rammer corona bare lige for fuld skrald, siger hani videoen til sine næsten 24.000 følgere.

- Jeg har lidt hoste, og jeg har ondt i hovedet. Ellers går det fint, siger han desuden, før han fortsætter:

- Dem, jeg synes, det er mest synd for, er min kone og mine børn, som nu skal få det til at fungere derhjemme.

”Alfa”-skuespilleren er i denne tid aktuel i kalenderen ”Grethes Jul” på TV2, hvor han spiller sammen med Peter Frodin og Ulf Pilgaard. Det er Jarl Friis Mikkelsen, der står bag serien.

Rekordhøjt smittetal

Smittetallene er i Danmark i øjeblikket rekordhøje. For tredje da i træk blev der onsdag sat rekord med 2558 nye smittede indenfor det seneste døgn.

Sebastian Jessen bebrejder ikke nogen for sin nuværende situation. Han går ud fra, at han er blevet smittet af en super-spreder i sidste uge.

- Jeg kan ikke andet end at nyde freden og håbe, at jeg bliver hurtig rask, siger skuespilleren, som opfordrer folk til at passe på hinanden.

Sponsoreret indhold