Kendte1. marts 2024

Sebastian Bull afslører selvmordstanker: Prøvede at hoppe ud af vinduet

Skuespilleren fortæller nu ærligt om, hvordan han altid har kæmpet med så dystre tanker, at han allerede som ti-årig var tæt på at tage sit eget liv
Opgavebeskrivelse: Robertprisen 2024Journalist: Tanja Larsen, Luise Marie BekkerSted: Tivoli Hotel & Congress Center, KøbenhavnFotograf: Lars H. LaursenOptagelsedato: 2024.02.03
Sebastian Bull prøvede som ti-årig at tage sit eget liv.
 Foto: Lars H. Laursen

Det kan godt være, det generelt ikke er særlig fedt at lide af højdeskræk, men for Sebastian Bull blev frygten for højder noget, der bogstaveligt talt reddede hans liv.

I et ærligt og hjerteskærende interview fortæller den 28-årige skuespiller nemlig, at han engang var skræmmende tæt på at begå selvmord ved at hoppe ud af et vindue, men at han ikke kunne overvinde sin frygt for højder og derfor opgav.

Det skriver Alt for damerne.

I interviewet med magasinet fortæller Sebastian Bull, at han hele sit liv har følt sig forkert og udenfor.

Hans fysiske udvikling var bagud i forhold til de andre drenges i skolen, pigerne gad ham ikke og derudover kæmpede han også med ordblindhed og ADHD.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

Alt sammen noget, der medførte, at han allerede som lille dreng begyndte at udvikle så mørke og dystre tanker, at han ikke følte, livet var værd at leve.

Derfor besluttede "Jagten"-skuespilleren allerede som ti-årig, at han ville tage sit eget liv.

Han gik resolut op på den øverste etage i familien hus, åbnede et vindue og gjorde sig med rystende ben klar til at hoppe ud af det.

- Jeg ønskede ikke for selv min værste fjende at have det på den måde, siger han i interviewet med Alt for damerne og fortsætter:

- Jeg havde virkelig svært ved at være til, og jeg opfattede mig selv som en belastning for mine forældre og dem omkring mig. Jeg kunne ikke se kærligheden i noget længere. Uden helt at kunne sætte ord på, hvad der var galt, så var det bare nemmere ikke at være her, tænkte jeg.

Heldigvis fik hans højdeskræk ham til at gå væk fra vinduet.

Han begyndte siden at gå til psykolog to gange om ugen, hvilket hjalp ham med at kontrollere sit mentale helbred og sine dystre tanker.

Tilbage i december kom det frem, at Sebastian Bull var blevet single efter et brud med ekskæresten Sandra Kjær Ahenkorah.

Singletilværelsen holdt dog ikke længe, da skuespilleren få måneder senere kunne bekræfte, at han i stedet var blevet kæreste med sin tidligere "Vild med dans"-partner, Asta Björk Ivarsdottir.

Læs mere om det forelskede par her.

Sponsoreret indhold