Kendte1. november 2020

Sean Connerys enke om tabet: - Det var ikke noget liv for ham

Lørdag kunne familien til den skotske Sean Connery meddele, at han var afgået ved døden. Nu taler enken ud om tabet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sean_connery_og_micheline.jpg
 Foto: MEGA

Det er mindre end et døgn siden, den 90-årige Sean Connerys familie kunne meddele verden, at den tidligere James Bond-skuespiller var afgået ved døden.

Nu taler skuespillerens enke, Micheline Roquebrune for første gang ud om tabet af sin ægtemand i et nyt interview med Daily Mail.

- Det var ikke noget liv for ham. Han var slet ikke i stand til at udtrykke sig til sidst, lyder det fra Micheline, der var gift med Connery siden 1975.

Hun fortæller, at han led af svær demens, og det var, ifølge enken, også dette, der endte med at tage livet af ham til sidst.

- Han sov stille ind, og det var meget fredfyldt. Jeg var ved hans side hele tiden, og han gled bare bort. Det var lige det, han ønskede, siger hun og fortsætter:

- Han var ramt af demens, og det tog hårdt på ham. Han fik sit sidste ønske opfyldt og gik bort uden det store påstyr.

https://imgix.seoghoer.dk/mega711583_015.jpg
 Foto: MEGA

Sean Connery i James Bond-filmen "Goldfinger" fra 1964. Her sammen med Shirley Eaton. Foto: MEGA

Connery og Roquebrune mødte hinanden tilbage i 1970 under en golfturnering. Fem år senere blev de gift, og hun endte med at være Connerys anden kone. De to var gift til det sidste.

- Han var en vidunderlig mand, og vi havde et fantastisk liv sammen. Det bliver meget svært at leve videre uden ham. Det ved jeg. Men det kunne ikke vare ved, og han fik lov at sove fredfyldt ind, fortæller hun.

Skal blive på Bahamas

Sir Sean Connery døde på Bahamas, hvor han har boet de sidste år af hans liv, og Micheline fortæller, at han derfor også skal kremeres der.

- Vi har endnu ikke besluttet, hvad vi skal gøre. Det er noget, vi skal tale om snart, men han skal kremeres på Bahamas, det var det, han ønskede.

null

Sponsoreret indhold