Kendte27. juli 2015

Se videoen: Passagerer fik en DEJLIG overraskelse

Carlsberg besluttede sig for at gøre bagage-venteriet lidt mindre kedeligt og glædede de rejsende med en læskende kasse øl – til hver
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/carlsberg.jpg
 YouTube

Findes der noget mere kedeligt end at vente på sin bagage? Man har netop overstået flere timer i et fly og vil bare gerne HJEM – og så skal man oveni hatten bruge tid på, at ens kuffert dukker frem (og er det bare os, eller er det altid ens egen kuffert, der kommer sidst?).

I hvert fald er der mange, der nok kender den irriterende følelse af at vente på sin kuffert, men for denne flok rejsende i London blev bagage-venteriet dog en ganske anden.

For inden kufferten kom, havde ølgigaten Carlsberg lånt lidt bagagebånds-plads, og pludseligt var det ikke kufferter, men øl, der kom tøffende på båndet.

- At vente på sin kuffert efter en lang flyvetur, er en trist måde at slutte en ferie på. Så vi besluttede at bringe lidt glæde til passagererne i London City Airport på en grå eftermiddag, skriver Carlsberg om sit bagagestunt.

Passagerne virkede dog (forståeligt nok) en smule overrasket, men den var god nok: Øllene var til dem.

- Tag mig, jeg er din, lød den dejlige besked til de trætte passagerer, som naturligvis havde svært ved at holde smilene tilbage.

Nu kan vi så passende krydse fingre for, at Carlsberg også får besøgt de danske lufthavne!

Se den sjove video her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold