Kendte18. marts 2020

Se videoen: Nicole Kidman synger og danser til hjemmekoncert

Nicole Kidman og Keith Urban får det bedste ud af hjemmekarantænen med en hjemmekoncert, hvor Kidman både synger og danser med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kidman.png
 Foto: MEGA

Countrysanger Keith Urban, der er gift med skuespiller Nicole Kidman, leverede en gratis hjemmekoncert på Instagram, og Nicole var i den grad en del af showet.

Duoen gav et lille gratis show fra deres hjem i Nashville, hvor de har været i hjemmekarantæne, siden coronavirussen for alvor brød ud.

- Elskede bare at få lov til at synge og danse med jer allesammen, skriver Nicole Kidman på sin Instagram til et billede af sig selv med en syngende Keith Urban i baggrunden.

Se Keith Urbans hjemmekoncert:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Flere kunstnere giver hjemmekoncert

Keith Urban er bestemt ikke den eneste kunstner, der har leveret gratis hjemmekoncert.

Coldplays forsanger, Chris Martin, leverede mandag en livestream, som han gav titlen "Solidarity Sessions", hvor han fra sit klaver tog imod sangønsker fra sine følgere og blandt andet sang Coldplay- og David Bowie-numre.

Det blev sanger John Legend så inspireret af, at han nu også har tænkt sig at give en hjemmekoncert. Det sker tirsdag kl. 21:00.

Katharine McPhee og manden David Foster har også lovet en masse gratis koncerter, som de vil give dagligt på Instagram, mens de er i hjemmekarantæne.

Sponsoreret indhold