Kendte13. februar 2021

Se videoen: Kvinde skubber lastbil op ad bakke

Den skotske kvinde har umiddelbart en hel del til fælles med Pippi Langstrømpe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skubber_lastbil_op_ad_bakke.jpg
 (Foto: YouTube)

Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe kan uden problemer bære sin egen hest. En skotsk kvinde kan nemt skubbe en lastbil, der er kørt fast i sneen, op ad en bakke.

En video med den stærke kvinde er gået viralt på de sociale medier. Og det er måske i virkeligheden slet ikke så underligt.

Charlene Leslie var på vej i supermarkedet for at handle sammen med sine børn. Men på vejen opdagede hun en mælkebil, der var kørt godt og grundigt fast i sneen.

Det skriver The Sun.

I første omgang så hun, at flere mennesker var i færd med at hjælpe en bil, der også var blevet offer for det voldsomme snevejr og sad fast. Men lige bagved var en lastbil i problemer:

- Jeg ville aldrig bare se til, når nogen er i problemer. Jeg går ud fra, at det jeg gjorde, var virkelig farligt, lyder det fra Charlene Leslie, der dog er glad for, at lastbilen kom sikkert op ad bakken.

Den stærke og modige kvinde var slet ikke klar over, at hele episoden blev fanget på kamera. Og hun er i den grad overrasket over, at hendes hjælpende hånd er gået viralt:

- Jeg forstår slet ikke den opmærksomhed, jeg har fået for at gøre det, jeg gjorde. Jeg mener helt bestemt, at det er din pligt at hjælpe andre, hvis de er i problemer.

Se videoen nedenfor, hvor Charlene Leslie skubber lastbilen op ad bakken.

Sponsoreret indhold