Kendte15. august 2023

Se videoen: Kendall Jenner og Bad Bunny i hed omfavnelse til Drake-koncert

Forholdet mellem "The Kardashians"-stjernen Kendall Jenner og rapperen Bad Bunny er fortsat brandvarmt
Der er vist ingen tvivl om, at Kendall Jenner og bad Bunny er ret så glade for hinanden.
Der er vist ingen tvivl om, at Kendall Jenner og Bad Bunny er ret så glade for hinanden.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner bliver hånet for bizar ble-kjole

Den 27-årige Victoria's Secret-model har endnu ikke bekræftet, at hun og den garvede rimsmed er kærester. Men der er efterhånden ingen tvivl om, at de to er ret så vilde med hinanden.

I hvert fald er Kendall Jenner og Bad Bunny, med det borgerlige navn Benito Antonio Martínez Ocasio, adskillige gange blevet spottet sammen – senest søndag aften, hvor de to turtelduer var til koncert med musikeren Drake.

På de sociale medier florerer der således netop nu en video af de to sammen. Her bliver der både grinet, danset, krammet – og kysset?

Rygterne om en romance mellem det celebre par begyndte at florere i februar, da de to havde været på en dobbeltdate med Justin og Hailey Bieber.

I marts blev de så spottet kysse på en parkeringsplads efter at have spist sushi med vennerne, og i april gav den fuld gas til Californiens version af Roskilde Festival, Coachella.

Få måneder efter, i maj, var den succesfulde model og rimsmeden til basketballkamp i matchende slangeskindsstøvler, og i begyndelsen af august blev de to spottet af paparazzifotografer, efter de havde været inde og se et stand-up-show med Dave Chappelle i West Hollywood i Californien.

Det er naturligvis usikkert, om Kendall Jenner og Bad Bunny er decideret kærester, men der er vist ingen tvivl om, at der længe har været amoriner i luften.

Sponsoreret indhold