Kendte14. januar 2021

Se videoen: Jennifer Lopez smider ALT tøjet

En ny musikvideo fra den 51-årige sangerinde Jennifer Lopez overlader ikke meget til fantasien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke, fordi den garvede sangerinde er bleg for at vise sine former frem. Og det gør sig således heller ikke gældende i den nye musikvideo, hvor hun optræder uden en eneste trevl på kroppen.

Og det er en helt nøgen JLo, der vil ud med et budskab:

- Jeg er såååååå spændt på at vise jer den officielle video til ”In The Morning”, starter den smukke sangerinde et opslag på Instagram, hvor hun desuden deler en lille bid af musikvideoen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega605736_002_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

- Den er fuld af symbolik, lyder det videre, inden hun forklarer, at sangen repræsenterer den ene side i et parforhold og den opvågning, man kan få, når man indser, at det ikke er muligt at ændre et andet menneske:

- Du kan kun ændre på dig selv. Gro dine egne vinger, og vend dem ryggen, der ikke sætter pris på det, du har at tilbyde, lyder budskabet.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

I musikvideoen kan fans af ”Waiting For Tonight”-sangerinden således se deres store idol uden en eneste trevl på kroppen – kun iført englevinger.

På nuværende tidspunkt er musikvideoen endnu ikke tilgængelig flere steder. Men musiktjenesten Thriller har den helt eksklusivt.

Se hele Jennifer Lopez' nye musikvideo til "In The Morning" her.

Sponsoreret indhold