Kendte3. marts 2023

Se videoen: Her kyler Chris Brown kvindes telefon ad helvede til

Sangeren havde hevet kvinden med op på scenen, men var tilsyneladende lidt utrilfreds med, at hun fokuserede på sin telefon
Her får Chris Brown nok og kaster telefonen.
Her får Chris Brown nok og kaster telefonen.
 Foto: Screenshot

En video af Chris Brown er gået viralt rundt omkring på sociale medier.

I videoen kan man se, at han har hevet en kvinde op på scenen under en af sine koncerter, hvor han giver hende en sexet dans.

Kvinden virker dog til at være mere fokuseret på at filme sig selv sammen med den berømte sanger, hvilket han ikke er synderligt tilfreds med.

I hvert fald vælger Chris Brown at snuppe telefonen ud af hånden på hende, hvorefter han kyler den så langt han kan ud blandt publikum.

I videoen kan man se kvinden sidde tilbage i noget nær chok over situationen.

Se episoden herunder:

Ifølge TMZ fandt episoden sted onsdag i Berlin, Tyskland.

Kvinden skal angiveligt have fået sin telefon tilbage efterfølgende, men dette er ikke bekræftet.

På sociale medier er videoen som allerede nævnt gået viralt, og her er der lidt delte meninger omkring, hvem der opførte sig bedst af kvinden og Chris Brown.

Mange er dog på sangerens side, da de mener, at kvinden burde have været mere fokuseret på, hvad der skete på scenen fremfor på sin telefon.

- Hun er skør i hovedet. Hvis Chris Brown forførte mig på den måde, ville jeg være opmærksom, men hun sidder med sin telefon? Hvad er der galt med hende?, skriver en.

- Jeg kan ikke lide Chris Brown, men det der var guld værd. Den kvinde fik sin livs største oplevelse ved at opleve at være på scenen og få en lapdance af ham, og så sidder hun bare med sin telefon, som om hun befinder sig i en frisørsalon, lyder det fra en anden.

Chris Brown har kommenteret sagen på Instagram, hvor han tilsyneladende er stolt af sig selv.

I hvert fald delte han først en story med videoen af episoden og skrev: "Fuck den telefon", efterfulgt af en emoji, der griner hysterisk.

Derefter delte han en story, hvor han skrev, at kvinden fik sin telefon tilbage.

Sponsoreret indhold