Se videoen: Egern i KÆMPE brandert

Det kan være noget så hyggeligt at fodre havens dyr, så de hver dag kommer forbi foderbrættet, og man kan nyde deres selskab fra vinduet. 

Men amerikanske Kathleen Morlok fik sig en ufrivillig overraskelse, da hun fodrede et egern i sin have med pærer, som hun havde fundet i køleskabet. 

Det viste sig nemlig, at pærerne havde fermenteret i hendes køleskab og derfor indeholdt alkohol. 

Til Daily Mail fortæller Kathleen, at hun havde ryddet op i sit køleskab, hvor hun fandt en pose pærer. Hun smed den ud på terassen til familiens kælegris, men grisen levnede en enkelt pære, som et egern så mæskede i sig. 

Da egernet så tog et par snacks fra den skål, hun havde stillet ud til egernet, kunne Kathleen se, at ikke alt var, som det skulle være. 

Egernet havde simpelthen svært ved at holde balancen og måtte klamre sig til kanten af den blå madskål for at holde sig oprejst.

- Han blev ved med at vælte bagover, mens han spiste. Så gik det op for mig, at pærerne må have fermenteret i bunden af køleskabet, forklarer Kathleen til Daily Mail.

Kathleen, der bor i den amerikanske delstat Minnesota, fortæller yderligere, at egernet heldigvis kom sig og var tilbage ved sin faste madskål dagen efter - måske med en smule tømmermænd. 

Du kan se det fulde egern herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close