Kendte2. august 2019

Se videoen: Danske stjerner i kæmpe drama

Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro, Sebastian Jessen og Henning Jensen er blandt de store navne, der er med i den kommende danske dramafilm ”Kollision”. Traileren er netop blevet frigivet – og det skorter ikke på drama i den nye film

Dramaerne og dilemmaerne står i kø i et af efterårets måske mest ventede film: ”Kollision”.

Filmen, der er bygget på virkelige hændelser og instrueret af Mehdi Avaz, har storstjerner som Nikolaj Lie Kaas, Cecilie Stenspil, Nicolas Bro, Sebastian Jessen og Henning Jensen på rollelisten.

Selv om filmen efter planen først får premiere til oktober, kan du dog få et smugkig allerede nu. Traileren for filmen er netop blevet frigivet. Du kan se den øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-08-02_kl._12.06.35.png
 (foto: Nordisk Film)

Nikolaj Lie Kaas i filmen. Foto: Nordisk Film

Filmen handler om Leo og Olivia (spillet af Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil), der pludseligt slynges ud i en krise.

Under tragiske omstændigheder bliver deres niårige datter Liv kastebold mellem sin mor og far. Filmen er et bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning og de beslutninger forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler.

Glæd dig selv med et abonnement på SE og HØR.

Filmen er inspireret af virkelige hændelser og får altså premiere til oktober. Du kan se traileren for filmen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold