Kendte25. februar 2020

Se videoen: Bubber og barnepigen på skiferie

Nu kan graviditeten ikke længere skjules. Signe Rossings babybule blev vist frem i italiensk skiparadis

Der har ikke været uden bump på vejen, men i sidste uge kunne Bubber for en stund nyde solen og tanken om at skulle være far endnu en gang.

Tv-værten tog nemlig turen til den norditalienske skihimmel Livigno sammen med Signe Rossing – kvinden, som snart bliver mor til Bubbers fjerde barn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_1_0.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Det gode humør følger altid med friskfyr-bedstefar Bubber, som snart bliver far for fjerde gang. (Foto: Søren Jul Lamberth)

Sammen tog det vordende forældrepar ud i solskinsvejret og slog tiden ihjel, før 41-årige Signe i løbet af foråret nedkommer.

NØD LIVET

Livigno er en yndet vinterferiedestination for danskere, så i uge syv var der selvfølgelig landsmænd, der genkendte den tidligere badekar-vært.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/livigno_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Det italienske skisportssted Livigno er ikke det grimmeste sted at gå og glæde sig til at blive forældre. Byen ligger lige ved græsen til Schweiz og giver gode muligheder for at boltre sig for både øvede og begyndere på pisterne. (Foto: MEGA)

Og flere bed her mærke i, at den 55-årige tv-mand med børnetække lignede en glad mand sammen med børnetøjssælgeren, der snart skal klæde sin egen lille mini-Bubber på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rossing.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Da SE og HØR mødte Signe Rossing i november, var det endnu ikke til at se gennem overtøjet, at hun var gravid. (Foto: Mikael Rieck)

Parret så glade og lykkelige ud, mens de nød solstrålerne og de behagelige temperaturer lige over frysepunktet, som ethvert andet kærestepar ville have gjort, mens de ventede på deres første fælles guldklump.

PASSEDE BULEN

Fredag eftermiddag satte Bubber og Signe sig uden for en restaurant og slukkede tørsten, mens Signe holdt kærligt om den struttende mave.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_3_0.jpg
 (Foto: Privat)

Vejret har været fremragende i Livigno den seneste tid – og det glade par nød da også solens stråler uden for restauraten Alpino. (Foto: Privat)

Selv om hun havde en varm vinterfrakke på, var ingen i tvivl om, at det var en kommende mor, der var trukket i skistøvlerne – og at der umuligt kan være meget lang tid, før en lille bebs kommer til verden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_2_2.jpg
 (Foto: Privat)

Mens de sad med den lune sol lige i øjnene, var det tydeligt for de danskere, som så Bubber, 55, sammen med Signe Rossing, at tv-værten og hans tidligere barnepige var glade for hinanden på skiferien i det nordlige Italien. (Foto: Privat)

Og her foran restauranten sad det glade par så og holdt lidt om hinanden, mens de kunne nyde udsigten over de smukke omgivelser, hvor skisportsentusiater har 110 kilometers pister at boltre sig på, og shopaholics kan nyde, at der er toldfri status i byen, der ligger lige op og ned ad grænsen til Schweiz.

Sponsoreret indhold