Kendte8. april 2020

Se videoen: Bruce Willis barberer håret af sin datter

Er karantænen blevet for meget for Bruce Willis og datteren Tallulah?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bruce_willis_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Bruce Willis og ekskonen Demi Moore er i karantæne med alle deres børn, og tiden skal jo gå med noget.

I en ny video, som Tallulah Willis har delt på sin Instagram, kan man se, hvordan "Die Hard"-skuespilleren har fået æren af at barbere håret af sin datter, der dermed er blevet karseklippet.

- Wow, du ser fantastisk ud, se på hende, siger en i baggrunden, mens man også kan høre moderen, Demi Moore, sige, at hun synes, Tallulah ligner Jeanne d'Arc.

Se Bruce Willis barbere datteren skaldet her:

Artiklen fortsætter efter videoen...

Det er ikke første gang, Tallulah rager alt håret af, og hun er bestemt heller ikke den første kvinde i Willis-familien, der har taget den beslutning.

Demi Moore barberede i 1996 håret af i forbindelse med indspilningerne til Ridley Scott-filmen "G.I. Jane".

Tallulah har tidligere udtalt til Nylon Magazine, at det faktisk var moderens "G.I. Jane"-film, der delvist inspirerede hende til at barbere sig skaldet første gang.

- Jeg så faktisk "G.I. Jane" to dage inden, jeg barberede mit hoved. Jeg tror ikke, jeg var 100 % inspireret af filmen, men jeg tror, at den nok har manefisteret idéen i mit hoved.

https://imgix.seoghoer.dk/demi.moore_.png
 Foto: MEGA

Bruce Willis og Demi Moore fotograferet sammen til premieren på filmen "If These Walls Could Talk" i Los Angeles i 1996. Parret blev skilt to år senere. (Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold