Se videoen: Brad Pitt tager pis på prins Harry – mens William ser på

(Foto: MEGA)

Det var ikke kun de allerstørste film- og tv-stjerner, der søndag aften havde taget plads i fornemme Royal Albert Hall i London for at tage del i den prestigefyldte BAFTA-fest.

Det samme havde også den britiske tronfølger, 37-årige prins William og hans hustru Kate, 38.

Og de to kongelige sad derfor på næsten første parket, da Brad Pitt i sin takketale serverede en ganske aktuel joke om prins Williams lillebror Harry.

Det skriver Metro.

Artiklen fortsætter under billedet...

Brad Pitt var i drillehumør, men kunne ikke selv deltage i prisfesten og fik derfor en kollega til at servere joksene for ham. Foto: MEGA

Den 56-årige Hollywood-stjerne vandt en pris for bedste mandlige birolle i filmen ”Once Upon a Time in Hollywood”. Da han selv var forhindret i at deltage i prisfesten i London søndag aften, var det derfor hans skuespilkollega Margot Robbie, der modtog prisen på hans vegne.

Og hun læste derefter den tale op, som Brad Pitt havde forfattet – en tale, der indeholdt et par jokes om det britiske kongehus og i særdeleshed om prins Harrys nylige exit fra den royale familie:

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins William og hustru Kate til søndagens BAFTA-show. Foto: MEGA

- Han siger, at han vil navngive den Harry, for han er ret glad for at tage den med tilbage til USA, jokede Brad Pitt i sin tale, der altså blev fremført af Margot Robbie.

- Det er hans ord, ikke mine, lød det med et grin fra Margot Robbie, mens kameraerne ganske belejligt panorerede forbi prins William og Kate, der heldigvis smilede, grinede og klappede om kap med publikum.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var Margot Robbie, der modtog prisen på vegne af Brad Pitt. Foto: MEGA

Den humørfyldte skuespiller udbrød også ”Hey Storbritannien, jeg har hørt, at du lige er blevet single – velkommen i klubben” med hentydning til, at briterne som bekendt forlod EU fredag.

Du kan se videoen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close