Kendte11. august 2014

Se video: Skydegal-blondine ligner Barbie-dukke

Lad være med at komme på tværs af Bunny!
Af af
Hun er dødsensfarlig!
Hun er dødsensfarlig!
 Foto: Barcroft TV/All Over PressHun ligner mere Barbie end Rambo, men du skal ikke lade dig narre - hun er ikke til at spøge med, og du skal ikke tro, at de korte shorts og de blonde fletninger er en invitation til leg.

Slanke 32-årige Bunny Hunter, der er døbt Michelle Rovinsky, er nemlig våbenekspert og trænet i at affyre meget store geværer, der normalt bliver benyttet af de mest veltrænede soldater i den amerikanske hær.

Hun har altid et skjult våben hos sig, så hun er klar til at forsvare sig.

Bunny, der bor i Florida, mener, at letpåklædte berømtheder som Miley Cyrus og Kim Kardashian har "hjernevasket" en generation af unge kvinder, og hun vil nu lære kvinder at forsvare sig selv mod overgreb fra mænd.

- En masse kvinder er bange for våben, fordi de ikke ved, hvordan de virker. Så nu vil jeg være et forbillede for dem. Det kan godt være, at jeg ligner en Barbie-girl, men man skal ikke komme på tværs af mig, så går det galt, siger Bunny.

Hun har fem brødre, og der er mange militærfolk i hendes familie, og hun var blot otte år, da hun første gang affyrede et våben.

- Det var en åbenbaring, siger Bunny.

Hun har nu sin egen YouTube-kanal hvor hun rådgiver om våben og hvordan man overlever i vildmarken.

Se Bonnie affyre en række kraftige geværer i klippet herunder:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Sponsoreret indhold