Kendte17. februar 2019

Stod lænket og efterladt hver dag: Se Odins vilde forvandling

Hunden Odin blev sidste efterår reddet fra kummerlige forhold. Med den rette pleje og masser af kærlighed er alaskan malamute-hunden nu som forvandlet
https://imgix.seoghoer.dk/hund1_0.jpg

Da hunden Odin blev reddet fra kummerlige forhold i oktober sidste år, vidste alle, at der skulle handles hurtigt, hvis den skulle overleve.

Den afkræftede hund var i yderst ringe forfatning, da den blev fundet i den amerikanske delstat Mississippi: Den havde nærmest ingen pels, den var alt for tynd og mager, og den led af en række smertefulde hudsygdomme.

Det viste sig, at slædehunden hver dag havde stået lænket og efterladt af sine ”ejere”.

Så da Southern Pines Animal Shelter i Mississippi fik reddet Odin fra de kummerlige forhold, vidste de, at de hurtigt skulle finde en plejefamilie, der kunne give hunden alt den kærlighed, som den havde brug for.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/hund1_0.jpg

Alaskan malamute-hunden Odin var i ringe forfatning, da han blev reddet. Foto: Sydney Schelkopf

Heldigvis for Odin ventede der en kærlig familie lige om hjørnet. Da amerikanske Sydney Schelkopf første gang så Odin, vidste hun, at hun var den rette til at give ham masser af kærlighed. Men hun vidste også, at det ville blive en hård opgave.

- Stakkels Odin lignede, at han var taget direkte ud af et mareridt, fortæller hun til The Dodo.

- Han var afkræftet, næsten uden hår, fyldt med sår, havde knækkede tænder og var vanvittig svag. Han lugtede rigtig meget på grund af hans frygtelige hudinfektioner. Alt, der kunne være galt, var faktisk galt med ham, den stakkels hund, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/hund2_2.jpg

Odin var skræmt, da den endelig blev reddet - den var slet ikke vant til at være indenfor i et hus. Foto: Sydney Schelkopf

De mange års misrøgt havde sat sine tydelige spor hos Odin. Da han kom i pleje hos Sydney Schelkopf, var han således urolig og skræmt. Ifølge Sydney Schelkopf virkede det som om, at Odin aldrig før havde haft mulighed for at gå frit omkring i et hus.

- Jeg tror faktisk aldrig, han havde været i et hus før. I de første uger ville han kun ligge et bestemt sted i huset. Jeg kunne ikke få ham til at lege med legetøj som andre hunde.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/hund3_0.jpg

Odins pels begyndte langsomt, men sikkert at vokse frem. Foto: Sydney Schelkopf

Langsomt men sikkert begyndte Odin dog at føle sig tilpas i sine nye omgivelser, og langsomt begyndte hans helbred også at komme sig. Hans pels begyndte at vokse frem, og han fik mere og mere lyst til at gå på opdagelse både udenfor og indenfor.

Selv om det går fremad, kæmper Odin stadig med helbredet. Han er således stadig i behandling for en omgang hjerteorm, som han har kæmpet meget med.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/hund4_0.jpg

I dag er Odin som forvandlet. Foto: Sydney Schelkopf

Men Sydney Schelkopf er ikke i tvivl om, at Odin nu langt om længe stortrives og er den hund, han fortjener at være:

- Odin er sådan en sjov, kærlig og goofy hund. Han har rigtig vænnet sig til at blive forkælet, fortæller hun til The Dodo.

Sponsoreret indhold