Kendte27. april 2022

Se Lene Nystrøm i syret undergrundsfilm

Lene Nystrøms medvirken i den psykedeliske sci-fi-film “Wonderland Recoil” er næsten gået under radaren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lene_nystroem_som_ally_i_wonderland_recoil.png
 Foto: Wonderland Recoil

Den er ikke ligefrem henvendt til et mainstream publikum, “Wonderland Recoil”, og det er nok også derfor, filmen er gået stort set ubemærket hen i den danske presse.

Men nu dukker den op til overfladen. “Wonderland Recoil” har nemlig i dag vundet en pris for Bedste skuespillerinde på den uafhængige filmfestival 4th Dimension – og det er ingen anden end danske Sisse Marie Søby, der er modtageren.

Derudover er filmen samme sted kåret til bedste psykedeliske spillefilm.

MGP-stjernen, som du måske også kender fra hitsene “Boom” og “Every Time (you look at me)” med Morten Breum, er dog ikke den eneste danske kendis, der er med i den syrede film.

Filmen, som foregår i fremtiden og har et yderst psykedelisk udtryk, har nemlig også navne som Lene Nystrøm og Ibi Støving på rollelisten.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/wonderland_recoil_plakat.png
 Foto: PR

Filmplakaten for "Wonderland Recoil". Det er Lene yderst til venstre. Foto: PR

Den psykedeliske film, der har Sisse Marie Søby som producer og Shaun Rana som instruktør, beskrives således:

– I en dystopisk fremtid er det muligt at printe specialdesignede stoffer og psykedelika med enhver ønsket effekt, fra din computer derhjemme. Alice (Melanie Beckendorff-Leavens) sidder fast i sit depressive liv og leder desperat efter en udvej. Hun finder en helt ny type psykedelisk stof: Nirvana – designet til at forvrænge din virkelighed.

– Alice tager stoffet og ankommer til Wonderland som sit alterego Ecila (Sisse Marie Søby). Hvad der først ser ud til at være en euforisk oplevelse af glæde, forvandler sig langsomt til et uundgåeligt mareridt, der tvinger Elica til at se sine dæmoner i øjnene.

Artiklen fortsætter under opslagene ...

Filmen er optaget i Las Vegas, Danmark og Island og har været forsinket af COVID-19. Men efter flere år havde “Wonderland Recoil” premiere i december 2021, og har altså nu vundet en pris.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Se traileren til den syrede film, hvor Lene Nystrøm er hende, der i begyndelsen taler om “gaderotter”, her:

Sponsoreret indhold