Kendte2. marts 2022

Ny sæson af "Sommerdahl": Trekantsdramaet spidser til for Peter Mygind

Nedtællingen til premieren på den tredje sæson af TV 2-serien "Sommerdahl" er officielt gået i gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nye drabssager skal opklares, og det er chefefterforskeren Dan Sommerdahl naturligvis den helt rette mand til at stå i spidsen for.

Om ganske få dage har premieren på den nye sæson af den populære danske krimiserie "Sommerdahl" premiere, og der er nok intriger og mord at se frem til, hvis man skal tro den nye trailer, der er landet onsdag.

Peter Mygind er tilbage hovedrollen, mens også Laura Drasbæk og André Babikian er retur som Marianna Sommerdahl og Flemming Torp.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sdahl3_20210809_0568-1.jpeg
 Foto: TV 2

Peter Mygind er tilbage i tredje sæson af krimiserien "Sommerdahl". (Foto: TV 2)

Derudover kan "Sommerdahl"-entusiaster se frem til at opleve nye ansigter som Lotte Andersen i rollen som den fraskilte politiinspektør, Peter Gantzler som politistationens ultimative mad-connasseur og den noget yngre Mathias Käki Jørgensen som den nyudklækkede betjent.

Et trekantsdrama

Selvom der naturligvis er mord at opklare for Dan Sommerdahl og resten af drabsafdelingen hos Helsingør Politi, så er der meget, der tyder på, at også privaten kommer til at fylde for chefefterforskeren.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foto_-_soren_solkr_tv_2.jpg
 Foto: TV 2

Peter Mygind er tilbage med velkendte og nye ansigter i "Sommerdahl" sæson 3, der snart har premiere på TV 2 Play og TV 2 Charlie. (Foto: TV 2)

Et trekantsdrama spidser nemlig til mellem Dan, hans ekshustru, Marianne Sommerdahl, og hans bedste ven, Flemming Torp.

Ekskonen og den bedste ven er blevet forelskede, men hvordan filan skal de formidle den besked videre til stakkels Dan, der ikke aner uråd? Det og meget andet kan vi se frem til, når tredje sæson af "Sommerdahl" snart har premiere.

Den nye sæson af "Sommerdahl" består af i alt otte afsnit og er inspireret af Anna Grues romanserie "Den skaldede detektiv".

Tredje sæson af "Sommerdahl" har premiere på TV 2 Play søndag den 6. marts.

Se traileren til serien øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold