Se genialt Facebookopslag fra politiet

Langt de fleste er stærkt begejstrede for Nordsjællands Politis morsomme Facebook-opslag.

Langt de fleste er stærkt begejstrede for Nordsjællands Politis morsomme Facebook-opslag.

Foto: Nordsjællands Politi/Facebook)

Nordsjællands Politi scorer mængder af point på image-kontoen i disse timer hvor et opslag på Facebook går viralt.

Bestyreren af Nordsjællands Politis Facebookkonto har været i det humoristiske hjørne og udsendt  en 'advarsel' ledsaget af billedet oven for.

'ADVARSEL! FORKLÆDTE FORBRYDERE LAVER BALLADE I DENNE WEEKEND', står der som 'skræmmende' overskrift på oplaget.

- Adskillige borgere har i løbet af dagen ringet ind og anmeldt, at op til flere grupper af svindlere har banket på deres hoveddør og truet sig til værdier i form af slik, boller eller kolde kontanter med slet skjulte trusler om ballade.

- Antallet af anmeldelser har været støt stigende i løbet af dagen, og vi forventer, at mængden af anmeldelser når sit højdepunkt i morgen, søndag.
 
- Da alle gerningspersoner har været maskerede, har vi ikke et entydigt signalement at dele med jer. Dog er der rapporter om mange, der ligner Elsa fra Frozen, utallige LEGO-figurer, og sågar nogen, der foregiver at være politibetjente. Forbløffende! Et fællestræk for nærmest alle gerningspersonerne er dog, at de havde et birkeris i hånden, imens de syngende gik på togt, advarer politiet.
 
Ordensmagten råder til sidst borgere til at opfylde balllademagernes ønsker, da konsekvenserne ellers kan være 'uoverskuelige'.
 
For at ingen skal være i tvivl om opslagets karakter slutter Nordsjællands Politi med at ønske alle en god fastelavn.
 
Opslaget har vakt kæmpe begejstring - ikke kun i Nordsjællands Politikreds, men over hele landet.
 
5.600 har liket det, og det er foreløbig blevet delt 1.300 gange.
 
Stort set alle er begejstrede, men der er dog enkelte som har mindre humor end politiet tillader.
 
Se blot hvad en følger skriver - vi lader vedkommende være anonym, da personens mangel på humor er straf nok i sig selv:
 
-  Jeg er ikke begejstret for useriøse opslag! Der kan meget vel være kriminelle der udnytter at det er fastelavn og at folk bare åbner i god tro - lige så vel som at de foregiver at være fra Dong, TDC eller hjemmehjælpen, skriver følgeren.
 
En hjælpsom person forsøger sog med lidt hjælp til den frygtsomme borger.
 
- Hvis Elsa er to meter høj, eller der står en Hulk, der er 1,5 meget bred - så tænker jeg, du bruger din sunde fornuft og ringer til politiet. Hvis Elsa derimod er 110 centimeter høj, så tror jeg virkelig, du med ro i sjælen kan åbne døren, skriver en anden følger.
 
Fra SE og HØRs side vil vi opfordre politidirektøren til at belønne den 'skyldige' bag det dejlige opslag med en citronmåne eller to.
 
Se opslaget og alle de mange herlige reaktioner og kommentarer herunder:
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close