Kendte25. december 2020

Se fotoet: Donald Trump og Melania i Photoshop-brøler

Der skal ikke meget til, før man som statsoverhoved bliver samtaleemne på internettet. Og det gælder således også for præsident Donald Trump og hans hustru
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det årlige julekort fra den amerikanske præsident Donald Trump og førstedamen Melania har skabt vild debat på de sociale medier – særligt Twitter.

Flere er nemlig overbeviste om, at fotoet på julekortet er manipuleret.

- Glædelig jul fra præsident Donald J. Trump og førstedame Melania Trump, står der i et Twitter-opslag fra førstedamen, som deler årets julekort fra parret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/admphotostwo727173.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Mens flere brugere er begejstrede for præsidentens og Melanias matchende outfits, er andre mistroiske omkring ægtheden af fotoet:

- Meget ringe photoshoppet. Skyggerne på væggen, når de står fire meter fra væggen. Beskæringen af håret, skriver en bruger blandt andet og markerer med tegnede pile på fotoet, hvor Photoshop-brølerne angiveligt skulle være.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Andre mener at vide, at de kan se, hvilket originalt billede af Donald Trump, der er blevet brugt til at manipulere julekortet.

Et billede, hvor præsidenten står side om side britiske prins Charles:

Artiklen fortsætter under tweetet …

Det er formentlig det sidste julekort med et foto af Donald Trump og førstedamen på trapperne i Det Hvide Hus, vi kommer til at se.

Trumps rival Joe Biden, 78, overtager således posten i det nye år og bliver den 46. præsident i USA’s historie. Kamala Harris bliver den første kvindelige vicepræsident og den første sorte vicepræsident nogensinde i USA.

Begge bliver officielt indsat den 20. januar 2021.

Sponsoreret indhold