Se før-/efter-billederne: Mai Manniche opereret efter voldsom ulykke

Umiddelbart var der lagt op til hygge og diamantkiggeri, da Mai Manniche sammen med sin mor tog en tur til Antwerpen i det nordlige Belgien.

Og det er da heller ikke, fordi mor og datter ikke fik, hvad de kom for.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Dan Mariegaard

Men da frøken Manniche ganske pludseligt og meget tilfældigt var involveret i en ulykke, måtte hun fluks med ambulance hjem til Danmark. Og turen var slut.

Selv om den garvede smykkedesigner slap med livet i behold, da hun i sidste uge var involveret i uheldet, har hun alligevel ikke kunne undgå en operation i sin knæ.

En operation, smykkedesigneren gennemgik mandag, afslører adskillige billeder på hendes Instagram-profil:

- Mit knæ blev opereret i går, de sagde det gik fint, og jeg er da i hvert fald skruet godt sammen.

- Det gik godt ift. at komme i narkose. Meget overvældende inden, da jeg pludselig skulle tage stilling til, om jeg ville tage imod knoglemarv fra et andet menneske og blodtransfusion. Jeg sagde selvfølgelig ja, men det var voldsomme spørgsmål, når man ikke er forberedt. Jeg blev fint informeret om både operation og bedøvelse. De lagde mig i fuld narkose og blokade af benet (lokalbedøvelse og bedst for kroppen), lyder det blandt andet i et Instagram-opslag, hvor Mai blandt andet deler før-/efter-billeder i forbindelse med operationen.

I samme omgang forklarer smykkedesigneren, at hun efterfølgende måtte gennemleve de værste smerter, hun nogensinde har prøvet.

Se hele opslaget fra Mai Manniche nedenfor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close