Kendte27. september 2021

Se det søde billede: Wilmer Valderrama i kært øjeblik med datteren

Tiden inden skuespilleren skulle ud på den røde løber til søndagens Emmys prisuddeling blev brugt på helt særlig vis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wilmer_valderrama_0.jpg
 Foto: MEGA

Den 41-årige ”NCIS”-stjerne Wilmer Valderrama kunne i februar opleve en form for kærlighed, som kun nybagte forældre føler.

Den 15. februar blev han og sin forlovede, Amanda Pacheco nemlig forældre for første gang, da datteren Nakano kom til verden.

Siden har skuespilleren brugt det meste af sin fritid på at være sammen med sine to piger derhjemme, hvorfor han også valgte at bruge tiden, inden han skulle ud på den røde løber til søndagens Emmy Awards på en ganske særlig måde.

På sin Instagram-profil kunne han nemlig efterfølgende dele et kært billede, hvor han står med sin nu syv måneder gamle datter i armene, mens han ser forelsket på hende.

- Pre show hygge med min Chuckichucki Nakano… Jeg gemmer det her, så du aldrig glemmer, at far var ret cool en gang for lang tid tilbage, skriver han til billedet, der allerede har fået mere end 100.000 likes og tilkendegivelser.

Artiklen fortsætter under opslaget

Valderrama havde til opgave at uddele prisen for ”Outstanding Supporting Actor in a Limited Anthology Series or Movie”, der endte med at gå til Evan Peters for sin rolle i HBO-hittet ”Mare of Easttown”.

Men han havde altså god tid til lige at sige ordentligt farvel til både datter og kommende hustru, inden aftenens begivenheder.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega465071_040.jpg
 Foto: MEGA

Parret på solferie tilbage i 2019. Foto: MEGA

Han valgte nemlig efterfølgende også at dele et billede, hvor Amanda Pacheco er på. Her ses hun kysse sin fremtidige husbond på kinden, mens han smilende ser ned på datterens forundrede ansigtsudtryk.

Artiklen fortsætter under opslaget

Siden datterens ankomst til verden er det begrænset, hvor meget skuespilleren har delt af det nye familieliv som tre. Men til højtider, såsom påske og mors dag, går det ikke hans knap 2 millioner følgeres næse forbi, at han nyder livet som far.

Senest var derfor tilbage i maj måned, hvor ”That 70’s Show”-stjernen kunne fortælle, hvor stolt han er af sin forlovede.

- At se dig være den mest omsorgsfulde og generelt helt perfekte mor til Nakano, det får mig bare til at græde, lød det blandt andet fra ham.

Sponsoreret indhold