Kendte13. maj 2024

Se det pikante billede: Halle Berrys kæreste deler nøgenfoto af hende

Halle Berrys kæreste Ban Hunt har delt et nøgenbillede af skuespilleren
Halle Berry, right, and Van Hunt arrive at the fourth annual Celebration of Black Cinema & Television at the Fairmont Century Plaza Hotel on Monday, Dec. 6, 2021, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Van Hunt hyldede sin 57-årige skuespillerkæreste Halle Berry på fræk vis.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

LÆS OGSÅ: Halle Berry chokerer: Hun er HELT nøgen og viser ALT frem

Nogle fejrer Mors Dag med chokolade, blomster – og måske endda et smukt smykke.

Men ikke Halle Berrys kæreste, musikeren Van Hunt, 54.

Han valgte nemlig en anden – og noget mere pikant – måde at hylde sin 57-årige skuespillerkæreste på. Han delte således et billede af Halle Berry – komplet nøgen på en altan!

- Glædelig mors dag fra bunden... af mit hjerte. ... Åh shit, det var ikke meningen, at jeg ville dele dette. Men røværligt… det er ganske sejt dét der, skriver han til billedet, der naturligvis har høstet både utallige likes og kommentarer.

Halle Berry er mor til to: Hun har datteren Nahla Ariela Aubry med sin eks Gabriel Aubry. Datteren blev født i 2008. Fem år senere fødte Halle Berry sønnen Maceo-Robert Martinez, som hun deler med eksmanden Olivier Martinez.

Hvis du synes, at det nye nøgenbillede ser en smule bekendt ud, er der noget om snakken.

Det er nemlig ikke første gang, at vi har set nøgenbilleder af Halle Berry på den føromtalte altan. I begyndelsen af april sidste år var det dog skuespilleren selv, der delte et MEGET letpåklædt billede af sig selv.

- Jeg gør, hvad jeg har lyst til at gøre, skrev Halle Berry dengang til billedet.

Sponsoreret indhold