Kendte24. august 2023

Se den virale video: Emily Ratajkowski hånes massivt efter gåtur

Supermodellen bliver beskyldt for selv at tilkalde paparazzifotografer efter akavet video er begyndt at florere på sociale medier
TOPSHOT -
Emily Ratajkowski bliver hånet i stor stil på sociale medier.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke noget nyt, at nogle kendisser i Hollywood gør sig i selv at ringe efter paparazzifotografer, når deres navn er begyndt at forsvinde lidt i overskrifterne.

En af dem, der nu bliver beskyldt for dette, er Emily Ratajkowski.

Hun blev forleden filmet på gaden i New York, da hun var ude og gå med sin hund, og på sociale medier krummer mange tæer over, hvordan supermodellen opfører sig i videoen.

Ifølge dem ser hun nemlig super akavet ud og ligner bestemt ikke en, der tilfældigvis er blevet spottet af en paparazzifotograf.

Den 32-årige Ratajkowski render i stedet rundt på en lidt komisk måde og hiver op og ned i sit bælte, mens hun viser mavemullerne frem.

- Jeg tror ikke, der er nogen, som ringer efter paparazzifotografer lige så meget som hende, skriver en bruger på TikTok, hvor supermodellen nu bliver hånet i stor stil.

- Jeg har aldrig set nogen være mere bevidst om, at de bliver filmet, skriver en anden, mens en tredje er færdig af grin og skriver: "Ha ha ha, jeg kan ikke komme mig over måden, hun poserer på".

Det er ikke mange, der tror på, at Emily Ratajkowski ikke selv har ringet efter paparazzifotografen, men der er dog nogle, som forsvarer hende alligevel.

For eksempel er der en, der roser hende for hendes "kreativitet":

- Det er faktisk smart selv at ringe efter dem. Nu skal hun posere i 30 sekunder, men får nok fred fra dem resten af dagen.

Det er bestemt ikke første gang, Emily Ratajkowski tiltrækker sig opmærksomhed for en paparazzivideo, der er gået viralt.

Tidligere på året blev hun spottet på åben gade, mens hun var i fuld gang med at tungekysse "One Direction"-stjernen Harry Styles.

Sponsoreret indhold