Kendte29. september 2014

Se den vilde video: Snart 70 år og professionel vægtløfter

Da den britiske Pat Reeves fik kræft i hjernen, skippede hun medicin og ændrede livsstil – se hvor langt hun er kommet i dag!
Af af
Den snart 70-årige dødsløfter deltager stadig i mange konkurrencer verden over
Den snart 70-årige dødsløfter deltager stadig i mange konkurrencer verden over
 Foto: Barcroft TV/All Over Press



Der er ikke noget, der kan stoppe den 69-årige bedstemor. Da hun i 1983 fik konstateret kræft i hjernen, spåede lægerne, at hun ikke ville leve længe endnu. Hendes liv kunne dog forlænges med medicin, sagde lægerne dengang.

Pat valgte alligevel at gå mod lægernes råd, og det viste sig at være en klog beslutning. Ved at ændre sin kost og starte på styrketræning, slog hun kræften uden nogen form for traditionel behandling.

LÆS OGSÅ: Far blev til mor - nu er kontakten til børnene afbrudt

I dag trives hun nemlig i bedste velgående. De sidste 5 år har hun slået verdensrekorder, og hun flere forskellige rekorder i dødsløft inden for både sin vægtklasse og aldersklasse. Hun er på nuværende tidspunkt Europas ældste kvindelige konkurrencevægtløfter.

For den bomstærke Pat Reeves har det været en kæmpe sejr, da hun besejrede kræften på egen hånd. Af samme årsag var det også ekstra hårdt, da hun igen i 1994 blev diagnosticeret med kræft; denne gang med hele 14 svulster i sine knogler.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Børn klapper kæmpe anakonda

Det skulle dog ikke slå den sejlivede vægtløfter ud. Hun kæmpede videre og undergik ikke behandling trods hele fire blodpropper i hjertet grundet kræften. I dag er hun igen rask og fortsætter trods sin høje alder. Næste år regner hun med at slå rekorden som VERDENS ældste kvinde i hendes kategori.

"Og jeg har aldrig mødt nogen, der sagde, at jeg er for gammel til det her - undtagen en doktor for mange år siden.

Han sagde 'Du er for gammel til at vægtløfte, opgiv det.' Det er formentlig 18 år siden - det føles skønt at bevise, når folk tager fejl", fortæller den i dag 69-årige dame, der er bedstemor til to.

Se videoen med en seje Pat Reeves her:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.


Se en video med endnu en stærk kvinde, der trækker en bil på et ton!

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Se klippet med den énarmede vægtløfter

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.


Sponsoreret indhold