Se den vilde video: Kaleems GIGANT-hænder vejer 16 kilo

Kaleems hænder vejer hver otte kilo - og de indiske læger kan ikke forklare hvorfor

Kaleems hænder vejer hver otte kilo - og de indiske læger kan ikke forklare hvorfor

Foto: Barcroft TVEn ung dreng forbløffer lægerne i Indien, efter hans hænder svulmede op til gigantisk størrelse, uden at lægerne kan forklare hvorfor.

Otteårige Kaleems hænder var allerede dobbelt så store som normale babyers, da han blev født - og i dag vejer hænderne hver otte kg og måler 33 centimeter fra håndflade til langefinger.

De gigantiske hænder har gjort det umuligt for Kaleem at gøre selv basale ting som for eksempel at binde sine snørebånd og komme i tøjet, og den unge dreng er tilmed blevet mobbet det meste af sit liv.

LÆS OGSÅ: Er dette verdens største hænder?

- Jeg går ikke i skole, fordi læreren siger, at de andre børn er bange for mine hænder.

- Mange af dem plejede at mobbe mig på grund af mine deforme hænder. De sagde 'lad os slå knægten med de store hænder'. Nogle af dem har faktisk slået mig ofte, siger Kaleem, der dog ikke er meget for at lade lægerne operere ham:

LÆS OGSÅ: Se videoen: Kvinden med gigantisk mave-gevækst

LÆS OGSÅ: Vild video! Han har verdens største ansigtstumor

- Jeg ville ikke have noget problem, hvis de kunne gøre det uden en større operation. En lille operation ville være okay.

Hans forældre, der kun tjener omkring 140 kroner måneden, har været desperate for at finde hjælp til deres søn - men indtil videre uden held.

- Vi ønsker at tage ham på hospitalet, men der har været tidspunkter, hvor vi har haft så lidt penge, at min kone har været tvunget til at tigge, siger Kaleems far Shamim, der er arbejdsmand.

Se videoen med Kaleem her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close