Kendte 29. oktober 2014

Se den søde video: Er dette integration på højt plan?

Syriske flygtninge synger Kim Larsens ’Papirsklip’
Af af
Disse syriske flygtninge har kun opholdt sig i Danmark i en måned, men kan allerede synge med på noget af det, vi kalder for allermest 'dansk': Nemlig Kim Larsens Papirklip
Disse syriske flygtninge har kun opholdt sig i Danmark i en måned, men kan allerede synge med på noget af det, vi kalder for allermest 'dansk': Nemlig Kim Larsens Papirklip
Foto: YouTubeHvordan lærer man bedst at mestre det svære danske sprog, når man er flygtning og kun har været i Danmark en måneds tid? For denne gruppe flygtninge fra Syrien blev det selveste nationalskjalden Kim Larsen, der hjalp dem til at mestre vores svære sprog.

Flygtningen Darews "Redwann" Lavok har sammen med cirka 200 andre boet den sidste måned på asylcentret Norborg i Sydjylland. Og her har den unge flygtning brugt masser af tid på at høre Kim Larsens 'Papirsklip' på sin mobil.

LÆS OGSÅ: Her får butiksassistent sit livs overraskelse

LÆS OGSÅ: Gribende video: Her genkender dement kvinde sin datter

LÆS OGSÅ: Her overrasker Jake ALLE i X Factor

Og han elsker vores nationalskjalds hit så meget, at han sammen med sine kammerater på asylcentret nu har lavet denne søde og rørende video.

- Han elsker denne sang, og tænkte at han skal have muligheden for at vise den danske befolkning at det godt kan lade sig gøre at integrere sig i vores samfund på kort tid hvis et menneske er ihærdig og villig til at lære, står der som kommentar til videoen.

- Dette viser de syriske mænds sammenhold, og den kærlighed de viser til hinanden hver dag, også selvom de ikke kender dem de møder. Del dette, og vær med til at bringebudskabet frem i vores land.

Se videoen, hvor de syriske flygtninge synger 'Papirsklip' her:

Sponsoreret indhold