Se den smertefulde video: KJ Apa i tårer

Foto: MEGA

KJ Apa har postet en yderst ubehagelig video på sin Instagram: I en lidt over to minutter lang video viser han, hvordan han og hans frisør forsøger at fjerne en metalsplint, som sidder fast i hans øje. 

I starten er humøret højt, og de to mænd joker, mens de med en vatpind forsøger at fjerne fremmedlegemet i øjet. Det fremgår ikke, hvordan den lille splint har fundet vej til skuespillerens øje. 

Men hurtigt går alvoren op for duoen, og den 23-årige skuespiller forsøger selv at fjerne splinten, mens han står dybt koncentreret foran et spejl. 

Frisøren opfordrer ham til at se en læge, men Apa affejer ham med, at han skal arbejde dagen efter. 

Til sidst lykkes det at fjerne splinten, men den newzealandske skuespiller tør ikke tro det, da hans øje stadig er irriteret. 

- Den har "punkteret" mit øje, siger han om splinten, mens frisøren og kvinden, som filmer videoen, målløse studerer den lille splint, som nu sidder på vatpinden. 

Og det er så her, at sagens alvor går op for den unge skuespiller, der bryder hulkende sammen. 

Du kan se videoen herunder - men vi skal advare om, at den ikke er for sarte sjæle. 

Artiklen fortsætter under videoen: 

Vis dette opslag på Instagram

@themensgroomer

Et opslag delt af KJ Apa (@kjapa) den

På sin Instagram story har KJ Apa efterfølgende takket for den støtte, der er strømmet ind, og han forsikrer sine 18 mio. følgere om, at han nu har booket en tid hos lægen for at være sikker på, hans øje er okay. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close