Kendte15. december 2020

Se den sjove video: Hans Pilgaard i Chili Klaus udfordring

Tv-værten Hans Pilgaard har tidligere sagt ”nej tak”, når den famøse chilikonge har spurgt, om han ikke vil være med på en udfordring. Men under en julefrokost mandag blev der lavet om på dette – til manges glæde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201118_mr_ryttere_29.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Under en hyggelig julefrokost mandag aften hos podcasteren Stephanie Fisker og fodboldspilleren Kasper Fisker, blev tv-værten Hans Pilgaard, 57, og hans mand, Jobbe Pilgaard udsat for noget af en udfordring.

I løbet af december måned har podcasteren nemlig nydt at se sin mand Kasper hver dag åbne en låge i Chili Klaus’ julekalender. Og glæden ved spise en stærk chili, mente hun både hendes gode ven Jobbe og Hans også skulle prøve.

Hun fik derfor parret overtalt til, at de sammen med Kasper Fisker hver skulle spise en chili-chokolade med vindstyrke 15, hvis Jobbe fik henholdsvis 10.000 følgere på Instagram og Hans fik 25.000.

Hver var de nogle få tusinde fra målet, men de var overbeviste om, det ikke ville ske.

Der kunne Stephanies følgere dog hurtigt modbevise dem, og i løbet af kort tid kunne både Jobbe og Hans prale af at have en del flere følgere end nødvendigt for at skulle tage udfordringen op.

Derfor måtte de altså acceptere, at de skulle udsætte sig selv for Chili Klaus’ stærkeste chokolade – og det kom der en ret sjov video ud af.

- Jeg får allerede en allergisk reaktion, lyder det skræmt fra Hans Pilgaard kort tid efter, at han har fået den stærke chokolade i hænderne.

Reglerne er, at de alle skal tygge mindst 10 sekunder på chokoladen, inden den må synkes. Dernæst skal de vente fem minutter, før de må få noget at drikke.

Men de fem minutter er især lange for tv-værten, der efter kort tid udbryder:

- Er der vand nu?, og ligner en, der er ved at gå til af bar smerte.

Det er altså næsten heller ikke til at holde grinet tilbage, da Hans slet ikke kan holde til den varme smerte i sin mund, mens både Kasper Fisker og Jobbe Pilgaard tager smerten noget mere stille og roligt.

Se selv hvordan det gik de tre – og hvor længe Hans kan holde ud – i videoen herunder:

Sponsoreret indhold