Kendte12. marts 2019

Se den sjove video: David Beckham snydt

Talkshow-værten James Corden har begået en af de sjoveste pranks nogensinde på selveste David Beckham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-03-12_kl._12.35.43.png
 Foto: YouTube/CBS

Hele verden elsker David Bekcham. Den hotte fodboldfyr er kendt alle steder fra Brande til Bagdad, men det betyder ikke, at man ikke kan lave lidt sjov med ham.

I hvert fald ikke hvis du spørger talkshow-værten James Corden. Ankermanden på "The Late Late Show" har nemlig snydt den tidligere boldstjerne på det groveste.

null

Den tidligere Manchester United og Real Madrid-spiller tog på noget af et eventyr i 2007, da han skiftede Europa ud med USA og klubben LA Galaxy.

David Beckham nåede at spille Los Angeles-klubben i fem år, og på den tid blev den engelske gentleman en legende. Derfor har LA Galaxy besluttet sig for at opføre en statue af den nu 43-årige mastodont.

James Corden ser derfor en enestående mulighed for at udføre den ultimative prank på David Beckham, som han før har haft i studiet til en snak. Og det er hylende morsomt.

Se hele den sjove prank her:

Artiklen fortsætter under videoen...

James Corden har nemlig fået lavet en statue af David Beckham, som skal forestille at være den rigtige. Men der er blevet pillet lidt ved den.

Fodboldstjernens arme er blevet forlænget, hans numse er på størrelse med Kim Kardashians, og Beckhams kæbe er også blevet noget mere markant at se på.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/megar36425_41.jpg
 Foto: MEGA

David Beckham nåede at score 18 mål for LA Galaxy (Foto: MEGA)

Da statuen bliver afsløret, er der skjulte kameraer og officielle kameraer fra LA Galaxy selv, der filmer hele reaktionen. Og hvilken reaktion!

David Beckham står fuldstændig forstenet og ligner en, der har set et spøgelse. Efter noget tid får den ellers normalt så høflige mand åbnet munden.

null

- Den her kan jo ikke stå foran stadionet. Mine forældre kommer fra London, og min kone kommer også over og ser det. Hvis mine børn så det her, ville de begynde at græde, siger en mildest talt presset David Beckham.

James Corden og resten af holdet bag den legendariske prank lader Beckham svede i noget tid, inden de løfter sløret for deres geniale nummer.

Og den engelske legende ser ret lettet ud, da han finder ud af, at det ikke er den lettere fejlskabte statue, som skal stå foran stadionet i Los Angeles.

null

Sponsoreret indhold