Kendte17. februar 2022

Se de vilde billeder: TikTok-stjerne har brugt over 600.000 kroner på plastikoperationer

Der er næsten ikke den kropsdel, den amerikanske Tiktok-stjerne ikke har fået ændret med plastikoperationer, men nu afslører hun billeder af, hvordan hun så ud før operationerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mary3.jpg
 Foto: Instagram / @1800leavemaryalone

Hun blev kendt på sociale medier, da hun fik opereret sig til verdens ‘tykkeste vagina’, men det er ikke kun hendes underliv, der har været en tur under kniven.

Det skriver Daily Mail.

Den 25-årige amerikanske OnlyFans-model Mary Magdalene har fået lavet plastikoperationer over stort set hele kroppen. Operationer der er løbet op i 100.000 dollar, hvilket svarer til 654.615 danske kroner.

På Instagram har den tidligere eksotiske danser delt billeder af sig selv fra før operationerne, og hun er slet ikke til at kende.

Artiklen fortsætter under opslaget…

Allerede dengang fyldte tatoveringerne meget af hendes krop, men det er ingenting sammenlignet med, hvordan hun ser ud i dag.

Mary Magdalene arbejdede som eksotisk danser for at tjene penge til operationerne, der nu har ændret hendes liv markant.

På Instagram fortæller hun sammen med billeder fra sin fortid om forskellige perioder af sit liv.

Artiklen fortsætter under opslaget…

Senest et billede, hvor hun sidder med et brød i hånden:

– Under en af mine lesbiske faser var en af mine hobbyer at bage brød. Jeg brugte hele dagen på at bage fra bunden og hoppe i sjippetov.

- Mit liv har været ekstremt tilfældigt. Nå, men jeg har ingen idé om, hvordan man laver mad eller bager nu, men jeg vil gerne tilbage til bagning. Jeg husker, at jeg syntes, det var sjovt, lol, slutter hun.

Og som en af hendes følgere skriver på Instagram, er det som om, Mary Magdalene har levet flere liv.

Hun er nemlig vokset op i et meget religiøst hjem med strenge regler, hvor hendes far var præst. Allerede som 12-årig blev hun seksuelt aktiv og tog stoffer.

- Jeg tog kokain. Jeg tog i skole, mens jeg var fuld i syvende og ottende klasse, fortæller hun.

Men ændringerne i udseendet kom først senere. For det er ikke mange år siden, at Mary Magdalenes udseende var mere diskret.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/mary2.jpg
 Fotot: Instagram / @1800leavemaryalone

- 12-13 års alderen var de vildeste og dårligste år af mit liv, har Magdalene tidligere fortalt. Foto: Instagram/@1800leavemaryalone

I et opslag på Instagram har hun lavet et før og efter billede med kun fire års mellemrum. På bare de fire år har hun blandt andet fået en større numse, større bryster og væsentligt flere tatoveringer.

Og kigger man på hendes Instagram, tyder noget på, at det nok ikke er det sidste, hun har gjort ved sit udseende.

Sponsoreret indhold