Kendte 19. august 2014

Se de vilde billeder: Nygifte Jamie og Emily kom hjem til dette VANVIDS-hus

Vennerne havde dekoreret parrets hus med 14.000 post-its!
Af af

Se de vilde billeder: Nygifte Jamie og Emily kom hjem til dette VANVIDS-husEn romantisk og afslappende bryllupsrejse ved Gardasøen i Italien sluttede 'brat', da Jamie og Emily Pharro fra England for nyligt åbnede hoveddøren til deres hjem.

Der ventede nemlig parret et chokerende syn (og et større oprydningsarbejde)… parrets venner havde brugt intet mindre end 14.000 gule post-its til at dekorere det treværelses store hjem.

- For at være ærlig var vi forberedt på at komme hjem til et eller andet - vores venner har før gjort noget i stil med dette, siger Emily Pharro til det britiske medie Mirror.

LÆS OGSÅ: Er dette verdens vildeste frieri?

LÆS OGSÅ: Se den sjove video: Sådan har du aldrig set en brud før

Dog havde parret ikke forventet, at vennerne ville være så kreative. De fire venner havde brugt otte timer på projektet - og både vægge, TV, sofa, gulv og indersiden af skuffer og vaskemaskinen var blevet plastret til med rækker af post-its.

- Sedlerne var overalt i stuen. Jeg tror, at vi de næste par uger stadig vil kunne finde nogle sedler mærkelige steder rundt om i huset, siger Emily Pharro og tilføjer, at parret måtte bruge to en halv time på at fjerne de snorlige rækker af gule huskesedler.

De fire venner havde også haft tid til at installere et skjult kamera i parrets hjem, som filmede øjeblikket, hvor parret vendte hjem til det chokerende syn.

Se det her (og se galleriet nederst i artiklen):


Sponsoreret indhold