Se de skræmmende billeder: OL-atlet ikke til at kende efter styrt

Foto: Ritzau Scanpix

Vi advarer om voldsomme billeder længere nede

Det er ikke altid uden uheld, man som atlet eller træningsudøver kommer igennem en karriere – uanset sportsgren.

Men for den kun 24-årige skiløber og OL-atlet, Alice Merryweather gik det muligvis en anelse mere galt, end ønsket, da hun onsdag i sidste uge under en træningssession i alpeområdet Saas-Fee i Schweiz styrtede.

Det fortæller hun på sit seneste opslag på Instagram, hvor hun samtidig viser sine mere end 17.000 følgere, hvor grumt det sår til.

- Hej alle. De gode nyheder er, at jeg er okay! De dårlige nyheder er, at jeg faldt under en træning i Saas-Fee, og jeg har brækket skinnebenet og lægbenet. Vi afventer stadig at høre, hvor galt det står til med mit knæ, starter hun og afslører, hun er blevet opereret i benet.

Til teksten har hun delt en række billeder af sig selv, hvor hun blandt andet ses ligge i sin hospitalsseng med et smil på læben.

Artiklen fortsætter under opslaget

Kigger man videre ses det dog, at det er imponerende, hvordan hun kan smile. Under styrtet skrabede hun nemlig sit ansigt i sneen så voldsomt, at store dele af hendes pande, næse og kind er store sår.

Merryweather er fortsat indlagt på hospitalet i Schweiz, men fortæller, at hun ser frem til ”at flyve hjem inden for de næste par dage”.

Artiklen fortsætter under billedet

Alice Merryweather under verdensmesterskaberne i skiløb 2020. Foto: MEGA

Den unge amerikanske skiløber er normalt en del af det amerikanske skilandshold, og denne sæson skulle efter planen have været hendes comeback i karrieren.

Men efter ulykken står den nu i stedet på genoptræning og heling.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close